Kategoriler
Proje Haberleri

DAP İzmir sosyal donatıları

İzmir’in Bornova ilçesinde, Dap Yapı inşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Dap İzmir konut projesi, 31 ve 32 katlı bloktaki toplam 707 adet konuttan meydana geliyor.

Konut projesinde 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 tipte daireler yer alıyor. Kaba inşaatı tamamlanmış durumdaki konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 37 metrekare ila 300 metrekare arasında değişiyor. Konut projesinin Aralık 2020 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi öngörülüyor.

Dap İzmir projesi konut fiyatları

Konut projesindeki dairelerin fiyatları, 370 bin TL’den başlıyor. Konut projesinde 72 ay vade ve 2 bin 500 liradan başlayan taksitlerle ev sahibi olabilmek mümkün. 141 adet satılık dairenin yer aldığı projede, inşaat firması bünyesinde taksitlendirme yapılabiliyor.

Deniz manzaralı olan konut projesinde; sauna, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik ve kapalı otopark gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği yer alıyor. Asansörlü konut projesi, ankastre beyaz eşyalarla donatılmış durumda. Merkezi ısıtma sisteminin yer aldığı konut projesinde, dairelerde ısı pay ölçer de bulunuyor. Geniş terasıyla ilgi gören DAP İzmir konut projesinde, ayrıca balkon da mevcut durumda.

İzmirli kimliğini yansıtan konut projesinde, teknoloji ve konfor ön planda tutuluyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

DAP İzmir konut projesi; metro, çevre yolu ve tramvay hattına oldukça yakın bir konumda yükseliyor. Konut projesi, toplu taşıma olanaklarına yakın olması ve merkezi bir konumda yer alması nedeniyle alıcılar tarafından yoğun ilgi görüyor.

Konut projesi aynı zamanda; çok sayıda yeme içme mekânına, eğitim ve sağlık kurumuna, alışveriş merkezine yakın bir noktada yer alıyor.

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, konut projesinin yükseldiği bölgenin yakın bir gelecekte İzmir’in en değerli bölgesi hâline geleceğini söyledi.

Konut projesi, Barbaros Mah. Refik Tulga Cad. 3501/2 Sok. No: 4 Bornova / İzmir adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili tüm bilgilere 444 9 327 numaralı telefonu arayarak ulaşmak mümkün durumda bulunuyor.