Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Dap İzmir’den ev alana tatil hediye

Dap Yapı tarafından inşa edilen ve firmanın İzmir’deki ilk projesi olan Dap İzmir projesinden daire alanlara firma tarafından Tatil Hediye ediliyor.

2 bin 500 TL’den başlayan aylık taksitlerle daire sahibi olma fırsatı sunulan projede yeni bir kampanya başlatıldı. Kampanya ya göre konut projesinden daire satın alan herkese tatil hediye ediliyor.

Vade farkı olmadan ve senetle satış fırsatı sunulan Dap İzmir projesinde daireler geniş balkonlu olarak tasarlandı.

Kolay ulaşım imkanı bulunan ve merkezi lokasyonda yer alan proje Atatürk Stadyum’unun yanında, Kordon’a, denize yakın bir bir alanda yükseliyor.

31 ve 32 katlı iki konut kulesinden meydana gelen Dap İzmir projesinde toplam 707 adet daire ve ticari üniteler yer alıyor. Projede stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 tip daireler yer alıyor. En küçük daire 37 metrekare büyüklüğe sahip olurken projedeki en büyük daire ise 3+1 tipindeki 209 metrekare büyüklüğe sahip.

Dap İzmir projesinde fiyatlar ne kadar?

2 bin 500 TL aylık taksit ödeyerek konut sahibi olma fırsatı sunulan projede satılık daire 370 bin TL’den başlıyor. Projede sıfır faiz oranı ile senet ile ödeme yaparak konut sahibi olmak mümkün olabiliyor.

Proje nerede yükseliyor?

Dap İzmir projesi İzmir İli, Bornova İlçesi’nde Atatürk Stadı’nın hemen yanında yer alıyor. Proje Barbaros Mahallesi, Refik Tulga Caddesi, 3501 / 2 Sokak, No: 4 Bornova / İzmir posta adresinde yer almaktadır.

Projede neler var?

2020 yılının sonlarına doğru tamamlanarak teslim edilmesi planlanan projede sauna, fitness salonu, güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark gibi sosyal alanlar yer alıyor.

Tel: 444 9 327