Kategoriler
Proje Haberleri

Dap Levent projesi yakında başlıyor

Dap Levent projesi yer alacağı arazi toplam 100 bin metrekare büyüklüğüne sahiptir. Söz konusu arsa ise 50 bin metrekarelik dev koru ve yeşil alanlı bir projeyi kapsamaktadır. Konut ve ticaret alanlarının yer aldığı bu arazide Belgrad orman manzarasına da sahip olduğunu söylemek mümkündür. İstanbul Teknik Üniversitesi’ne yakın bir mesafede bulunmaktadır. Aynı zamanda Fatih Sultan Mehmet Köprüsü gibi şehir içi ulaşımında tam merkezi olması dikkat çeken özelliklerindendir. Bu yapının konumu ilgi çekmek ile birlikte oldukça güzel bir araziye sahiptir.

Yeni projenin ödeme seçenekleri

Bizlere sunduğu bu projenin herhangi bir şekilde ödeme seçeneği hakkında bir koşul belli etmemiştir. Bu ödeme koşullarının belirli olduğu zaman diliminde sizler haber alacaksınız. Detaylı bir şekilde takipte bulunursanız bu arazi ve daireler ile ilgili bilgi alabilme şansını yakalarsınız. Aynı zamanda ödeme seçenekleri de yakın bir zamanda belirlenir. Ödeme seçenekleri hakkında daha sonra bilgi sahibi olabilme şansınız vardır.

DAP Levent proje özellikleri

Bu projenin genel olarak özellikleri bellidir. Sitenin genel özelliklerinden biri de güvenlik sistemidir. Kameralı güvenliğinde aynı zamanda olduğunu söylemek mümkündür. Dairelerin orman manzarasına bakacak bir şekilde konumlandırılmış vaziyettedir. Kapalı otoparkın da bulunduğu bu proje sizlerin tamamen kendi alanınızı olacağınızın garantisi sunmaktadır. Bina özelliklerine bakacak olursak asansörlü bir binası ve şık tasarımının da sağlandığı görülmektedir. Konut özellikleri banyosunun da ayrıca bulunduğu geniş ve ferah odalara sahip ve aynı zamanda orman manzaralı olduğunu söylemek mümkündür. Ayrıca inşaat tekniklerinden de söz edecek olursak yapı denetimi yapılmıştır. Zemin etüdü yapılmıştır. Aynı zamanda deprem yönetmenliğine uygundur. Yönetmenliğine de uygun olması dikkat çeken özelliklerindendir.

DAP Yapı yeni ve konumunun ilgi çektiği proje yakın zamanda detaylarıyla sunulacaktır. Bu şekilde sizler bilgi sahibi olabilir ve DAP Yapı ile ilgili detaylı bilgiler alabilirsiniz. DAP yapı sizlere yeni projesiyle gelmiştir. Konumuyla da ilgi çeken bu proje sizlere detaylı bilgiler sunulmuştur.

Bu proje ile ilgili detaylı bilgi almak için 444 9 327 numaralı telefona ulaşabilirsiniz.

Daha fazla güncel haber için tıklayınız…