Kategoriler
Proje Haberleri

DAP Nişantaşı projesi ön talep aşamasında

DAP Nişantaşı konutları, DAP Yapı tarafından yaklaşık 25.000 m2 büyüklüğündeki bir arazide inşa edilmektedir. Teslim tarihi 2023 yılının Mart ayı olarak belirlenen bu konutlar şu an ön talep toplamaktadır. Kat sayısı 9 olan bloklardaki toplam 170 dairenin oda sayısı seçenekleri ise oldukça fazladır. 1 + 1, 2 + 1, 3 + 1, 4 + 1, 5 + 1 ve 6 + 1 oda seçenekleri bulunan daireler her ihtiyaca uygun olmaktadır. Bununla birlikte dairelerin büyüklük ölçüleri 79 m2 ile 700 m2 arasındadır.

İstanbul Boğazı manzarası, kapalı otopark hizmeti, güvenlik hizmeti ve site içi sosyal alanlar ise DAP Nişantaşı projesi ile alakalı detaylardandır. Yeşilliğin son derece bol olduğu bir bölgede yer alan bu konutlar, depreme karşı çok dayanıklıdır. Ayrıca konut sakinlerinin rahatça gezebileceği yeşillik alanlar toplamda 60.000 m2 civarındadır. Site alanının çevresindeki yeşil alanlarla birlikte, yaklaşık 200 yıllık ağaçlara sahip olan Ihlamur Kasrı da siteye yakındır.

DAP Nişantaşı satılık daire fiyatları ne kadardır?

Teşvikiye satılık daire seçenekleri arasında önemli bir yere sahip olması beklenen konutların ödeme seçenekleri belirsizdir. DAP Yapı tarafından henüz bu konuda bir bilgilendirme yapılmamıştır. Dolayısıyla satılık daire fiyatları hakkında kesin bilgiler mevcut değildir.

Bu konutlar nerededir?

Bu proje, İstanbul’un Şişli ilçesindeki Teşvikiye Mahallesi’nde hayata geçmektedir. Konutların yer alacağı sokak ise Büyük Çiftlik Sokağı’dır. Ayrıca dairelerle birlikte proje kapsamında dükkanların yer alması da beklenmektedir. Ayrıca DAP Nişantaşı projesinin çeşitli detayları hakkında birinci elden bilgi almak mümkündür. Bunun için 444 93 27 numarası iletişime açık olmaktadır. DAP Yapı ile alakalı diğer haberlerden bazılarına ulaşmak isteyenler için;

DAP Yapı sağlıklı ev projeleri  –  “Konut satışları artacak

Ayrıca İstanbul – Şişli konumundaki diğer bazı projeler ise şu şekildedir:

Buna benzer proje haberlerine ulaşmak için bu bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Exit mobile version