Kategoriler
Proje Haberleri

DAP Teras Kule teslimleri yaklaşıyor

İstanbul şehrine bağlı bulunan Kartal ilçesinde DAP Teras Kule projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje adından da anlaşılacağı gibi DAP Yapı firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projede teslimler yaklaşmış durumda. Konutların çalışmalarının bu yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor. Söz konusu olan proje iki bloktan meydana geliyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Projede bulunan bloklar kule şeklinde tasarlanmış durumda. Bahsi geçen proje konforlu konutları ile birlikte aile yaşamına uygun bir şekilde hayata geçiriliyor. DAP Teras Kule projesi bünyesinde 364 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor. Projede yer alan kuleler otuz katlı olacak şekilde tasarlandı.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Söz konusu olan projedeki konutlar Topselvi Mahallesi’nde inşa ediliyor. DAP Teras Kule projesi Topselvi Caddesi No:97’de konumlandırılmış durumda. Projede yer alan konutlar konum itibariyle de alıcılarına avantaj sağlıyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

DAP Teras Kule projesinde bulunan konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutlar 2+1 ve 3+1 olarak inşa ediliyor. Konutların büyüklükleri ise 87 metrekare ile 128 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan donatılar nelerdir?

Proje kapsamında alıcılar için birçok donatı sunuluyor. DAP Teras Kule projesinde konut sahipleri için teras, açık havuz, sosyal alanlar ve spor alanları gibi sosyal aktivite alanları yer alıyor.

Bahsi geçen konutların 2019 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.