Kategoriler
Proje Haberleri

Dap Yapı Nişantaşı Koru hasılat şampiyonu oldu

Emlak konutun kamuoyuna veriler paylaşmıştır. Dap Yapı Nişantaşı Koru projesi bu yıl 6 aylık döneminde 14 bin 454 metrekarelik satış gerçekleştirdi. Bu şekilde 817 milyon liralık ciro şampiyonu oldu. Markalı konut sektörü açısından pandemi etkilerini hissedilmeye devam ettiği bir dönem olmaktadır. Ayrıca Emlak konut GYO 2021’in ilk yarısı itibariyle hassas rakamları kamuoyu ile paylaşılmıştır. Bu açıklanan verilere göre Dap Yapı vizyonu ile proje hayata geçirilmektedir. Bu yılın ilk 6 aylık döneminde 14 bin 454 metrekarelik satış gerçekleştirilmiştir. Ayrıca 817 milyon liralık hasılat ile ciro şampiyonu olduğu belirlenmiştir.

Markalı Konut Sektöründe Şampiyon Belli Oldu

DAP Yapı hasılat şampiyonu projesinde Nişantaşı Koru sağlıklı evi konseptini lüksün merkezi olan Nişantaşı’nda buluşturmaktadır. Proje lokasyon olarak Amerikan Hastanesi ile Ihlamur Kasrı arasında yerde kalmaktadır. Uluslararası gayrimenkul firması Cushman & Wakefieald’in 65 ülkenin 330 alışveriş Caddesi’ne sıraladığı araştırmada ilk 10’da yer alan Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi San Francisco’nun Union Square ve New York’taki 5. Cadde ile aynı kategoride yer aldığı bilinmektedir. Lüks markaların Türkiye’de bir numaralı adresi olan Abdi İpekçi Caddesi 650 metre yani yaklaşık olarak 5 dakika yürüme mesafesinde bulunmaktadır. DAP Yapı Nişantaşı Koru projesi City Alışveriş Merkezine 300 metre yakınlıktadır. Bu konumu sayesinde oldukça ilgi çeken proje lokasyon olarak oldukça avantaj sağlamaktadır.

DAP Yapı Nişantaşı Koru en büyük yeşil alanı sunuyor

Nişantaşı’nın toplu yeşil alanında büyük olan ve doğaya önem veren bir proje olduğu dikkat çekmektedir. Kentin kalbinde olan yeşillikler içinde bambaşka biri atmosfer oluşturacağı tahmin edilmektedir. İçinde gezilebilen bahçeleri ve göz teması kurulabilecek doğal manzarası ile tam bir koru yaşamı konut sahiplerine sunulmaktadır. Ayrıca Dap Yapı bahçe evi konsapti ile Nişantaşı’nda bir ilk olarak yerini almaktadır.

Bu şekilde Dap Yapı şampiyonu ve aynı zamanda yapılacak olan projenin detayları hakkında bilgi sahibi olmak mümkündür. Aynı zamanda sizlerle detaylı bir biçimde güncel olarak bu projeyi takip edebilirsiniz.

Daha fazla güncel haberi için tıklayınız…