Kategoriler
Proje Haberleri

Dap Yapı Nişantaşı Koru talep toplamaya başladı

Dap Yapı Nişantaşı Koru projesi Emlak Konut GYO güvencesiyle Dap Yapı tarafından yakında hayata geçirilmektedir. Nişantaşı konut projesi İstanbul, Avrupa Yakası, Teşvikiye Mahallesi’nde yer almaktadır. Projede daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Ödeme planı ve daire fiyatları belli oldu mu? Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özelikleri neler?

Dap Yapı sağlıklı ev konseptinde yeni projesinde de devam emektedir. Firma daha önce Dap Ormanköy Çekmeköy projesinin sağlıklı ev konseptinde inşa etmeye başlamıştı. Şimdi de firma yine yeni projesinde sağlıklı ev konseptini devam ettirmektedir. 60 bin metrekare büyüklüğe sahip koru alanına komşu olan proje 24 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Konut projesinde toplam 160 adet daire ve ticari üniteler yer almaktadır.

Şişli konut projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 olmak üzere toplam altı farklı tip daire seçeneklerine yer verilmektedir.  Dairelerin büyüklükleri ise 86 metrekare ile 767 metrekare arasında değişmektedir. Yüzme havuzundan yürüyüş parkına kadar bir çok sosyal alan proje içerisinde yer almaktadır.

4 metre ile 8 metre arasında değişen tavan yüksekliğine sahiptir. Dairelerde geniş teraslar sayesinde boğaz ve şehrin manzarasının tadını çıkarmak mümkün olacaktır. Ayrıca isteyenler açık yüzme havuzuna girebilecek, isteyenlerde şömine ateşin keyfini çıkarabilecektir. Proje Bahçe Villa ve Teras Villa konseptinde bölgede bir ilk olarak tasarlanmıştır. Daha önceden bir çok kişinin fikrini alarak geliştirilen Sağlıklı Ev konsepti Nişantaşı projesinde de uygulanmaktadır. Nişantaşı Koru fiyat listesi ve ödeme seçenekleri henüz belli olmayan projede talep toplama süreci de devam etmektedir.

Dap Yapı Nişantaşı Koru kat yüksekliği 4 metre

Yapılan kamuoyu yoklaması ve oluşturulan sağlık ekibi sonucu bazı sağlıklı ev kriterleri oluşturulmuştur. Bu oluşturulan kriterler de hayata geçirilen konut projelerine uygulanmaya başlanmıştır. bu kriterlere baktığımızda en önemli göze çarpan konut bloklarının yüksek katlı olmamasıdır. Ayrıca dairelerde balkon, teras veya bahçenin olması gerekmektedir. Bir diğer kriter projenin orman, koru veya yeşil alan ile iç içe olması gerekmektedir. Bunların dışında havalandır sistemi olması ve en son deprem yönetmeliğine uygun bir şeklide inşa edilmedi gerekmektedir.

Dap Yapı Nişantaşı Koru projesi lüks tekne mantığı ile tasarlanmış bir projedir. Projede yer alan birimler en verimli şekilde kullanılacak şeklide tasarlanmıştır. Konut projesinde bağımsız bölüm sayısı az, kat sayısı ise 5 ile 10 kat arasında tutulmuştur. Ayrıca projedeki dairelerin kat yüksekliği ise 4 metre olarak tasarlanmıştır. Projede konut büyüklüğünde olan villa konseptinde teraslar, salonlar, yatak odaları ve mutfaklar yer almaktadır.

Ön çalışmaların devam ettiği konut projesinde talep toplama süreci başlamıştır. Şişli konut projesi Teşvikiye Mahallesi, Büyük Çiftlik Sokak, No : 8, Şişli / İstanbul posta adresindedir. Dap Yapı Nişantaşı Koru projesi Abdi İpekçi Caddesi’ne 650 metre, City’s Alışveriş Merkezi’ne ise 300 metre mesafededir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 444 93 27 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version