Kategoriler
Emlak Haberleri

Dap Yapı yılın tüketici markası seçildi

İnşaat sektöründe markalı konutlarda lider firmalardan biri olan Dap Yapı yılın tüketici markası seçildi.  Dap Yapı toplam 12 şehrimizde yapılan araştırma sonucunda alanında yılın tüketici markasına layık görülmüştür.

Dap Yapı üretti bir çok markalı konut projesi ile sektörün lider firmaları arasında yer almaktadır. 12 şehrimizde toplam 1.200 kişi ile yapılan araştırma sonuçlarına göre gayrimenkul sektöründe yılın tüketici markası ödülüne uygun seçilmiştir. Konut alıcıları ile sağlıklı ve sürdürülebilir ilişki kuran markaların ödüllendirilmiştir. Bu kapsamda A.L.F.A Awards tarafından yedincisi İstanbul şehrinde yapılmıştır. Yapılan araştırma Marketing Türkiye ve Akademetre iş birliği ile gerçekleştirilmiştir. 12 ilde 1.200 kişi ile gerçekleştirilen araştırma sonuçlarına göre Dap Yapı firmasına gayrimenkul kategorisinde bu yılın tüketici markası ödülü verilmiştir.

Dap Yapı yılın tüketici markası seçildi

Bankacılık sektöründen beyaz eşya sektörüne kadar bir çok firma bu araştırmada yarışmıştır. Ayrıca dijital yayın platformlarından e-ticaret sitelerine, fast food’dan perakende giyime kadar bir çok firmada bu yarışma içerisinde yer almıştır. Toplam 57 kategoride müşteri deneyimini en iyi yaşatan markalar yarışmıştır. 57 adet sektörün yarıştığı bu törende, Dap Yapı firması da kendi kategorisinde müşteri deneyimini en iyi tasarlayan ve sunan marka ödülüne layık görülmüştür.

İstanbul’da gerçekleştirilen ödül törenden sonra DAP Yapı Genel Müdür Yardımcısı Kayhan Çavuşoğlu bir konuşma yapmıştır. Çavuşoğlu konuşmasında; Dap Yapı olarak sadece bugünü değil bundan 50 yıl sonrasını da düşünerek projelerimizi geliştiriyoruz. Bulunduğumuz şehre ve ülkemize değer katacak mimari tasarımlar ve projeler geliştiriyoruz. Gayrimenkul sektörü geleneksel bir sektördür. Buna rağmen Dap Yapı olarak işimizi büyük bir titizlikle, adete kum tanelerinden sanat eserleri yapar gibi hassasiyetle yapıyoruz.” dedi.

Sağlıklı Evler ile hayata dokunduk

Dap Yapı’nın bugüne kadar dünya çapında çok sayıda uluslararası ödül getiren projeleri mevcuttur. Halen mevcut olan projeleri firma geliştirirken o dönemin ruhuna ihtiyaçlarına uygun olacak şekilde geliştirmektedir. Ayrıca firma müşterilerin beklentilerini karşılayan projeler hayata geçirmektedir. Firma ayrıca pandeminin hemen başında bir sağlık kurulu oluşturmuştur.  Böylece  alınan bilgilere 58 bin kişiyle yapılan anket çalışması ile DAP Yapı uzmanlığı birleştirilmiştir. Böylece Türkiye’de ve Avrupa’da tescilli hale gelen Sağlıklı Evler konseptini geliştirmiştir.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…