Kategoriler
Kampanyalar Manşet

Dap Yapı’dan yeni kampanya

DAP Yapı, peşinatsız, ara ödemesiz ve azalan taksitlerle ödeme planı kampanyası başlattı. Bu kampanya, İstanbul’daki Teras Kule ve İzmir’deki DAP İzmir projelerinde geçerli olacak. Projelerde ayrıca bir yıl kira garantisi de bulunuyor.

Ön talep döneminde satış rekorlarına imza atan DAP İzmir, 31-32 katlı iki bloktan meydana gelecek. Toplamda 707 konut ve ticari alandan oluşan DAP İzmir projesi her biri balkonlu ve ferah alanlı dairelerden oluşacak. Konut fiyatlarının 324 bin TL’den başladığı DAP İzmir projesine 450 milyon TL yatırım yapıldı.

DAP Yapı, İzmir’de hayata geçirilen DAP İzmir ve Kartal’daki Teras Kule projesinde geçerli olan kampanyada alıcılarına 1 yıl kira garantisi fırsatı sunuyor.

Bunun dışında Validebağ Konakları projesinde bahsi geçen kampanya ya ek olarak yüzde 5 peşin, sıfır faizli senetle ödeme fırsatı, peşinde yüzde 20 indirim + yüzde 10 KDV indirimi sunuyor. Validebağ Konakları projesinde yüzde 18 olan KDV, yüzde 8’e düştüğü için yüzde 10 KDV avantajı da bulunuyor.

DAP İzmir projesi İzmir, Kordon’a ve Alsancak Vapur İskelesi’ne 10, Konak‘a 15 dakika uzaklıkta bulunuyor. İstanbul, Kartal’da ulaşım ağlarına çok yakın uzaklıkta konumlanan Teras Kule ise Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika mesafede bulunmaktadır.