Kategoriler
Proje Haberleri

Daymoon City 2 Didim’e prestij kazandırıyor

Aydın Didim konut projesi Hasan Hüseyin Yapı A.Ş. Firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Aydın İli, Didim İlçesi, Hisar Mahallesi’nde inşa Daymoon City 2 konut projesindeki daireler kullanıma hazır ve krediye uygundur. Konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Dairelerin büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları ne kadar? Gibi bütün sorulara haberimizin devamında yanıt bulabilirsiniz.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Konut projesi Didim Hisar Mahallesi üzerinde yer alan proje alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselmekte olan konut projesinde 17 adet 3+1 villa, 4 adet 3+1 daire ve 1 adet AVM bulunmaktadır. Aynı zamanda proje kapsamında taşınmaya hazır mobilyalı ve mobilyasız villa seçenekleri de yer almaktadır. Konut projesi kapsamındaki konutlar akıllı ev sistemlerine sahiptir. İçleri Amerikan mutfak, intercom sistemi, gömme dolap, klima gibi olanaklara sahiptir. Ayrıca şömine, görüntülü diafon, panjur gibi donatılar da mevcuttur. Çocuklar için özel oyun alanları bulunan projede özel açık yüzme havuzu, açık otopark, kamera sistemi gibi olanaklar mevcuttur. Bunun dışında güvenlik, market alanı, cafe, restoran gibi hizmetler de sunulmaktadır.

21 adet konuttan meydana gelen Daymoon City 2 konut projesinde tek tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daireler 3+1 tip daireler ve villalardan oluşmaktadır. Aynı zamanda dairelerin büyüklükleri 150 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Daymoon City 2 Fiyatları Ne Kadar?

Bodrum konut projesinde yer alan konutlar, krediye uygun ve komisyonsuz fiyatlarıyla satıştadır. Bu kapsamda satışları devam eden;

150 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 800 bin TL’den başlamaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Konut projesi, Didim’in merkezinde ihtiyaçlarınıza birkaç adım mesafede yer almaktadır. Didim’in en popüler semtlerinden olan Hisar Mahallesinde yer alan proje, Atatürk Bulvarı ve Adnan Menderes bulvarına komşudur. Ayrıca denize 1 km, tarihi gezi alanlarına, sağlık ocağı, okul ve hastaneye de yürüme mesafesindedir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0542 407 49 09 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…