Kategoriler
Proje Haberleri

Deda Life fiyat listesi

Denizli İli, Merkezefendi İlçesi, Şemikler Mahallesi’nde Deda Life projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje isminden de anlaşılacağı gibi Deda Yapı imzası ile yaşama kazandırılıyor. Proje, bünyesinde dairelerin yanı sıra dükkanlar da barındırıyor. Deda Life fiyat listesi detaylarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Bu sayede, bahsi geçen proje bölgedeki daire ve dükkan ihtiyacına yanıt verecek şekilde tasarlanmış durumda. Proje, birbirinden bağımsız iki bloktan meydana geliyor. Dokuz katlı olarak tasarlanan konutlar modern mimarisi ile dikkat çekiyor. Projede yer alan konut sayısı ise 2 blokta toplam 110 adet olarak belirlenmiş durumda. İnşaat aşamasında olan projenin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Projede yer alan konutlar nerede?

Projede bulunan konutlar Denizli ilinde Şemikler Mahallesi’nde konumlandırılmış durumda. Deda Life projesi lokasyonu itibariyle de dikkat çekiyor.

Projede yer alan konutların özellikleri neler?

Projede yer alan konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutlar aynı zamanda iki farklı plandan meydana gelip büyüklükleri de ona göre tasarlanmış durumda. Deda Life projesinde bulunan konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak hayata geçiriliyor. Projede bulunan 1+1 konutların büyüklükleri 55 metrekare olarak tasarlanmış durumda. Bahsi geçen konutlardan 2+1 daire tipindekiler ise 100 metrekare olarak inşa ediliyor. 3+1 tip daireler ise brüt 174 metrekare büyüklüğünde tasarlandı.

Deda Life fiyat listesi

Projede yer alan konutların fiyatları daire tiplerine ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor.

  • Deda Life  projesinde yer alan brüt 70 metrekarelik 1+1 tip daire daireler 345 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.
  • Proje kapsamında yer alan brüt 174 metrekarelik 3+1 tip daireler ise 875 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Projede yer alan konutların çalışmalarının bu yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor. Deda Life projesinde yer alan daire ve dükkanların 2019 yılı içerisinde tamamlanıp ardından da alıcı ve yatırımcılarına teslim edilmesi planlanıyor.

Bahsi geçen daire ve dükkanlar ile ilgili bilgi almak veya proje ile ilgili soru sormak isterseniz 0 532 668 85 54 numaralı telefon hattını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version