Kategoriler
Emlak Konut Haberleri Proje Haberleri

Dedemin Konakları Villaları Teslimler Yapıldı

Dedemin Konakları Villaları, Silivri’de hayata geçirilmiş ve devam eden bir projedir. 1.etabı tamamlanıp teslim edilen proje, bölgede adını duyurmuştur. Ayrıca oldukça fazla ilgi görmüştür.
Şehir hayatının gürültüsünden kaçmak, kalabalıktan uzaklaşmak isteyenler için oldukça ideal seçim. Ayrıca günümüz salgınından kaçmayı başarmak isteyenler için de oldukça müthiş bir yer.

    Bu nedenlerle pandemi sürecinde ilgi daha da arttı. Gerek İstanbul olsun gerek İstanbul dışı yakın yer olsun, tercih edilen bir yer haline geldi. Silivri’de gerçekleştirilen proje sayesinde Home Yapı            Mühendislik de adını fazlasıyla duyurmayı başardı. Hem birinci etap tamamlandı hem de iskan izinleri tamamlandı. Böylece proje hazır hale geldi ve ilk teslimler gerçekleşti bile.
Deniz ve doğayı bir arada sevenler için proje, benzersiz konuma sahiptir. Ferah havanın ve doğa içinde özgürlük tadını çıkaranların seçimi olması kaçınılmaz. İstif Kent sınırlarında yer alan proje, denize de yürüme mesafesi uzaklığında yer alıyor. Selimpaşa Kent Meydanına yakınlığı da merkezi konum olmasını sağlıyor. Böylece her ne kadar merkezi konumda yer alıyor olsa da şehirden izole bir tatil sunuyor.

Şeffaflık İlkesi Her Zaman Göz Önünde

Müşteriler ile direkt iletişime geçip mimari çözümler konusunda hep yardımcı oluyor bu firma. Proje tasarımında da uygulama aşamasında da müşteri memnuniyetini her zaman baz aldıklarının da altını çiziyorlar. Bu sayede de müşterilere ekstra sürprizler yapılmıyor ve her şey oldukça şeffaf bir şekilde ilerliyor. Şeffaflık ilkesi ile Dedemin Konakları Villaları, estetik ve güvenli bir merkez haline geliyor.

Dedemin Konakları Villaları Doğal Yaşam Alanı Sunuyor

12 bin metrekare arsa üzerinde kurulmuş olan villa konaklarının %80 kadarı yeşil alandan oluşuyor. 25 müstakil tapulu arsa üzerinde villalardan oluşuyor ayrıca. Her bir arsa 350 metrekare genişliğinde. Stresten uzak zaman geçirmek isteyenler için inanılmaz bir fırsat sunacak. Ayrıca Silivri gibi bir konumda inanılmaz dinleneceksiniz. İnşaat firmasının ilk hedefi Silivri Bölgesinin kıymetinin anlaşılmasını sağlamak ve hedef doğrultusunda çalışmaktır. Ayrıca başta Marmara Bölgesi olacak şekilde ses getiren projelere imza atmak da hedefler arasında.

Daha fazla proje haberleri için buraya tıklayınız

Exit mobile version