Kategoriler
Proje Haberleri

Def Boutique İzmit projesi pek çok 1 + 1 daire seçeneğine sahip

Def Boutique İzmit bölgesinde gerçekleşen bir konut projesidir. Proje, Defkar Yapı – İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Satışa çıkan daire seçenekleri 1 + 1 odalıdır ve bunların pek çok türü mevcuttur. Yaklaşık olarak 70 metrekare ile 110 metrekare arasına değişen daire büyüklükleri ise yeterli olanaklar sunmaktadır. Dolayısıyla daire türleri sahip oldukları brüt büyüklüğe göre şöyle sıralanabilir:

  • Ara kat – normal daire seçenekleri

70 metrekare, 79 metrekare, 80 metrekare

  • Ara kat – dubleks daire seçenekleri

70 metrekare, 71 metrekare, 77 metrekare

  • Çatı katı – dubleks daire seçenekleri

82 metrekare, 101 metrekare, 108 metrekare

Bu projenin gerçekleştiği arsa nerededir?

Defkar Yapı & İnşaat firması, bu projeyi hayata geçirmek için İzmit’in güzel konumlarından birini seçmiştir. Proje konumu, Gündoğdu Mahallesi’nde bulunan Boğazova Caddesi üzerinde kalmaktadır. Anadolu Otoyolu’nun 5 dakikalık mesafesinde yükselen bu daireler, aynı zamanda Zzeytindalı Hatıra Ormanı’na ve Kocaeli Şehir Hastanesi’ne çok yakındır. Proje alanı çevresindeki diğer önemli yerlerden bazıları ise Engelliler Hatıra Ormanı, İzmit Belediyesi Geri Kazanım Hatıra Ormanı, Gündoğdu İlkokulu ve 29 Ekim Ortaokulu’dur. Yeşil alanların çokluğu ile dikkat çeken proje alanı, Bıçakdere Göleti’ne de çok yakındır.

Def Boutique İzmit satılık daire fiyatları ne kadardır? Satılık daire seçenekleri konut kredisine uygun mudur?

Def Boutique İzmit projesinin konutları konut kredisine uygun değildir. Bununla birlikte takas yöntemi kullanıma açıktır. Def Boutique İzmit satılık daire fiyatları ise her konuta göre değişebilir. Fakat fiyatların yaklaşık olarak 275 bin TL ile 290 bin TL arasında olduğu görülmektedir. Ayrıntılı bilgi almak için;

0 262 999 46 60

0 537 971 63 34 numaralarından herhangi birine ulaşılmalıdır.