Kategoriler
Proje Haberleri

Defne Konutları Seferihisar ilçesinde yükseliyor

Teslim tarihi Aralık 2021 olarak belirlenen Defne Konutları Seferihisar ilçesinde satışa çıktı. 2 ayrı blokta yer alan toplam 24 daire arasında 2 + 1 ve 3 + 1 daire seçenekleri mevcuttur. Ayrıca blokların ortasında 1 adet açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Site içerisindeki otopark alanı da konut sakinlerinin konforu dikkate alınarak tasarlanmıştır. Bununla birlikte 12 adet 2 + 1 ve 12 adet 3 + 1 dairenin hepsinde üst düzey ses – ısı yalıtımı vardır. ADSL ve kablo TV altyapısı da bu konutların sahip olduğu özelliklerdendir.

Depreme riskine karşı son derece dayanıklı olan bu dairelerin yapı malzemeleri özenle seçilmiştir. Dolayısıyla projenin konfor seviyesi kadar yapı sağlamlığı da ön plandadır. Blokların 4 tarafında işlek yolların bulunması da konumla ilişkili olan bir avantaj olarak görülebilir.

Bu konutlar nerede yükselmektedir?

Defne Konutları Seferihisar ilçesinin Camikebir Mahallesi’nde yükselen konutlar arasında yer alır. Sönmezoğlu Yapı firması, aynı zamanda İklim Kent adlı konut projesini de aynı konumda hayata geçirmiştir. İklim Kent konutlarının yaklaşık bir – iki sokak ilerisinde yükselen bu konutlar, Seferihisar’ın merkezine giden İzmir Caddesi’nin dibinde bulunmaktadır.

Defne Konutları Seferihisar projesindeki satılık daire fiyatları ne kadardır?

Seferihisar satılık daire seçenekleri arasında yer alan bu konutlar, birbirinden farklı fiyat aralıklarıyla satışa çıkmıştır. Örneğin 3 + 1 odalı daireler yaklaşık olarak 750.000 TL’den başlayan fiyatlara sahiptir. Bununla birlikte 2 + 1 odalı dairelerin fiyatları ise 650.000 TL’den başlamaktadır. Daire seçeneklerini görmek için görüntülü arama metodu kullanılabilir. Ayrıca satışa çıkmış olan bu dairelerin hiçbiri krediye ya da takas yöntemine uygun olmamaktadır. Defne Konutları Seferihisar satılık daire fiyatları ve özellikleri hakkında detaylı bilgi almak için arayınız:

  • 0 533 296 47 11

 

Exit mobile version