Kategoriler
Emlak Magazin

Defne Samyeli davalık oldu

Ünlü komedyen Cem Yılmaz ile ilişkisini geçtiğimiz aylarda sonlandıran Defne Samyeli’nin üzerinde kara bulutlar gezmeye devam ediyor. Samyeli, oturduğu villanın kirasını ödeyemeyince ev sahibi tarafından icralık oldu.

Eski sunucu ve yeni şarkıcı Defne Samyeli, geçtiğimiz aylarda Cem Yılmaz ile ilişkisini sonlandırmıştı. Bu süreçte kameralar önünde yoğun bir gündem haline getirilen Samyeli, iddialara göre oturduğu villanın kirasını ödemedi. Bu yüzden villa sahibiyle zıtlık yaşadığı ve icraya düştüğü konuşuluyor.

Defne Samyeli’ye kötü sürpriz yapan kişilere yenisi eklendi. Ev sahibi kirayı aylarca ödemediği iddia ettiği eski sunucuya dava açtı. Açılan icra davası karşısında şaşkınlığa uğrayan eski sunucu, ortaya atılan iddialara cevap vermekte gecikmedi.

İstanbul 17. İcra Mahkemesi’ne yapılan başvuru karşısında eski sunucuya ikamet ettiği Kemerburgaz’daki villasına icra talebi geldi.

Sürecin sonucunu mahkeme karar verecek

Şimdilerde şarkıcılık yapmaya devam eden Defne Samyeli, ev sahibi ile aralarında yaşanan tatsızlığa açıklama getirdi. Kiranın döviz veya Türk Lirası üzerinden olması gerektiği gibi başlıca soruna çözüm bulamadıkları ve buna ilaveten eve ait çözülemeyen sorunların olduğunu; mahkemelerin bu gibi sorunları çözmek için var olduğunu hatırlattı. En kısa zamanda çözülmesini beklediği davada en son kararı mahkeme verecek.