Kategoriler
Proje Haberleri

Değirmenköy Konakları 2. Etap satışları başladı

Değirmenköy Konakları 2. Etap projesi modern yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Silivri İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Gençoğlu Mimarlık İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 4 artı 1 konut tipine sahip villalar bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 4 artı 1 konut tipine sahip villalar bulunmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 280 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü ise 240 metrekare olmaktadır. Her villaya 100 metrekarelik müstakil bahçe alanı düşmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun parkı, açık yüzme havuzu ve kamelyalar bulunmaktadır. Konutlarda ısıtma sistemi olarak doğalgaz bulunmaktadır. mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin, parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Çamaşır odası, gömme dolap, kiler, klima ve şömine gibi birçok özelliğe sahiptir.

Değirmenköy Konakları 2. Etap konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Silivri İlçesi İsmetpaşa Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, havuz ve park & yeşil alan manzarasına sahiptir. Muhitinde market, park, semt pazarı ve cami bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Değirmenköy Konakları 2. Etap fiyatları ne kadardır?

Değirmenköy Konakları 2. Etap 4 artı 1 konut tipine sahip villalar bulunmaktadır. Projede bulunan brüt 280 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 villaların fiyatı 1.395.000 TL’den satışa sunulmuştur. Üstelik krediye uygun satışlar yapılmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 228 26 10 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version