Kategoriler
Proje Haberleri

Değişim Villaları 2 fiyat

Değişim Villaları 2 projesi Gaziantep ilinin Oğuzeli ilçesinde hayata geçiriliyor. Proje isminden de anlaşılacağı gibi Değişim İnşaat imzası ile inşa ediliyor.

Birbirinden bağımsız villalardan meydana gelen Değişim Villaları 2 projesi bünyesinde 88 konut barındıracak şekilde tasarlandı. Projede yer alan villaların tümü iki katlı olarak inşa ediliyor.

Değişim Villaları 2 projesi nerede?

Değişim Villaları 2 projesi Büyükşahiney Mahallesi, Tepeardı Sokak Kümeevler No:54’te konumlandırılmış durumda.

Değişim Villaları 2 projesi daire özellikleri neler?

Değişim Villaları 2 projesinde yer alan konutlar alıcılarına iki farklı tipte sunuluyor. Projede yer alan villalar 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanmış durumda. Değişim Villaları 2 projesinde bulunan konutların büyüklükleri ise 145 metrekare ile 220 metrekare arasında değişiyor.

Değişim Villaları 2 projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Değişim Villaları 2 projesinde bulunan villaların satışları tüm hızıyla devam ediyor. Projede yer alan 2+1 tipteki konutlar 235 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Değişim Villaları 2 projesinde bulunan 3+1 konutlar ise 350 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Değişim Villaları 2 projesinin avantajları neler?

Alıcılarına lüks ve konforlu bir yaşamın kapılarını aralayan Değişim Villaları 2 projesi bünyesinde barındıracağı villalar ile bulunduğu bölgede dikkat çekiyor. Projede oyun parkı ve sosyal alanlar ile alıcılara ayrıcalıklı bir yaşamın kapıları aralanıyor. Değişim Villaları 2 projesinde alıcılar için açık otopark hizmeti de sunuluyor.

Değişim Villaları 2 projesi teslim tarihi ne zaman?

Değişim Villaları 2 projesinde yer alan konutların 2019 yılının Haziran ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Değişim Villaları 2 projesi iletişim bilgisi

Proje ile ilgili bilgi almak isterseniz 0 342 215 45 85 numaralı hattı arayabilirsiniz.