Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Dekar Kıyıbahçe projesinde 12 ay ödemesiz fırsat

Dekar Kıyıbahçe konut projesinde şimdi 12 ay ödemesiz fırsat sizleri bekliyor. Sektör öncülerinden birisi olan Dekar Yapı, estetik ve modern mimariyi bir araya getirdiği projeleriyle günden güne sektöre yeniden yön vermektedir. Pandemi sonrası döneme ilişkin alınan yeni konut kampanya kararlarından sonra Çekmeköy Ömerli’deki projeye yeni bir soluk kazandırılıyor. Hayalleri süsleyen bu eşsiz yapılarda ev sahibi olmanın önü artık tamamen açıldı.

Dekar Kıyıbahçe fırsatları

Bahçeli ev projelerini geliştirme konusunda daima adından söz ettiren Dekar Yapı, herkesin projelere ulaşabilmesi adına yeni bir karar aldı. Bu karara göre, İstanbul Çekmeköy, Ömerli’de yer alan lüks villaların satışında 12 ay ödemesiz dönem başlıyor. Ayrıca kampanya dahilinde yer alan düşük faiz oranlı fırsattan avantaj sağlamak isteyenler, yüzde 0,64 faiz ile ev sahibi olabilecek.

Konuya ilişkin önemli detaylar veren Dekar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu, teslim sürelerine dikkat çekiyor. Bugüne dek Dekar Yapı bünyesinde gerçekleştirilen tüm projelerde teslim süresinin önemini vurgulayan Kuzu, “konut projelerinde teslim zamanlarını gerçekleştirmeye önem verdik.” dedi. Dünya genelini etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (covid-19) hastalığı sürecine dair konuşan Kuzu; küresel salgınla ilgili mücadelelerin sürdürüldüğünü ve iş güvenliğine dair alınan yeni kararlarda bu durumun öne çıktığını söylüyor. En üst seviyeye taşınan önlemlerin, Dekar Kıyıbahçe üzerindeki teslim sürecinde de işleyeceği ve verilen sözün arkasında durulacağı aktarıldı.

Dekar Kıyıbahçe proje özellikleri

İstanbul’un en yeşil alanı haline gelen Çekmeköy, Ömerli’de inşa edilen Dekar Kıyıbahçe için anahtar teslimi başladı. Proje içerisinde 84 ayrı blok hayata geçirilmiş ve toplamda 244 adet bahçeli dublekse yer verilmiştir. Alıcının konut tercihlerine sunulduğu daireler, 2+1, 3+1 ve 4+1 arasında değişim gösteriyor. Boyutların brüt 141 metrekare olduğu konutlarda, seçenekler 200 metreye kadar değişmektedir. Ayrıca tüm evlere ait özel bahçelerde 40 metrekare ila 200 metrekare arasında genişlik ve gölete kıyı bulunmaktadır.

Projede hemen teslim ile ev sahibi olacak olan kişiler, bahçeli bir hayatın yanı sıra birbirinden çeşitli sosyal imkanlara da kapıyı aralamış olacak. Proje içerisine dahil edilen yarı olimpik açık yüzme havuzu, 3 adet çocuk parkı, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahası ile dikkat çeken Kıyıbahçe; aynı zamanda spor merkezi, sauna, kafe ve market alanlarını unutmadı.

Detaylı bilgi için:

Ozan Öcal (555) 870 67 77 – [email protected]

Merve Altay (552) 204 76 72 – [email protected]

  1. Diğer konut kampanyalarına göz atmak için tıklayınız.