Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Dekar Kıyıbahçe projesindeki 2’nci etap teslimleri başladı

İlk iki etabındaki konutlarının satıldığı Dekar Kıyıbahçe projesinin ikini etabındaki konutların anahtar teslimlerine başlandı. Firma tarafından yapılan açıklamada, pandeminin yol açtığı zor koşullara rağmen teslim tarihine uyulduğu vurgulandı.

Çekmeköy’de inşa edilen ve yemyeşil alana sahip olan projenin üçüncü ve dördüncü etabının mayıs ve haziran aylarında teslim edilmesi bekleniyor.

Dekar Kıyıbahçe projesindeki daire alternatifleri

Site alanında rengârenk peyzajın bulunduğu; huzur verici ambiyansa ve küçük, yatay bloklara sahip projenin alanında 84 blok içerisinde toplam 244 adet bahçeli dubleks daire yer alıyor. Avrupa Yakası’nda inşa edilen projedeki bir odalı ve bir salonlu, iki odalı ve bir salonlu, üç odalı ve bir salonlu, dört odalı ve bir salonlu tipler yer alırken bu evlerin metrekare aralığı, brüt 141 metrekare ile 200 metrekare değerleri arasında değişiyor.

Bütün evlerin gölete kıyısı bulunurken dairelerin bahçe alanı 40 metrekareden başlıyor, 200 metrekareye uzanıyor.

Projede sunulan sosyal donatılar neler?

Dekar Yapı tarafından yapımı üstlenilen projede, yarı olimpik açık yüzme havuzunun yanı sıra bir de sauna bulunuyor. Ayrıca, çocuklar için üç adet oyun parkı, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahası, spor merkezi ve kafe alanı da projedeki yerini alıyor.

Küresel salgınla beraber insanların doğanın kendileri için ne kadar önemli olduğunu hatırladığını belirten Dekar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu, benzer projelerinin devamının geleceğini bildirdi.

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Kuzu’nun açıklamaları şöyle:

“Dekar Yapı olarak, uzmanlık alanımız her zaman ulaşılabilir bahçeli evler üretmek, bundan sonraki yeni projelerimizde de önceliğimiz aynı olacak. Yaşanan küresel salgın döneminde evlerde daha fazla vakit geçirdikçe aslında en büyük ihtiyacın toprağa basıp, temiz havanın tadını çıkartabilecekleri özel alanlar olduğunu herkes tecrübe etti. Aslında yıllardır benimsediğimiz söylemimizi birebir test ettiler. Doğayla iç içe, az katlı yaşamın ne kadar önemli olduğunu fark eden herkes projelerimize çok yoğun bir ilgi gösterdi. Toplum, evleri hakkında onları psikolojik olarak etkileyen deprem, pandemi vb. her türlü olay sonrasında projelerimize daha çok talep gösteriyor. Yoğun ilgi gösterilen Dekar Kıyıbahçe projemizde de, bugüne dek gerçekleştirdiğimiz tüm projelerde olduğu gibi teslimlerimizi taahhüt ettiğimiz zamanda gerçekleştiriyoruz. Dünyayı etkisi altına alan küresel salgın ile mücadelemiz sürerken, iş güvenliğine dair tüm önlemlerimizi en üst seviyede tutarak ikinci etap teslimlerimizi de ev sahiplerimize verdiğimiz sözün arkasında durarak zamanında yapabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz.”