Kategoriler
Proje Haberleri

Dekar Kıyıbahçe’de lansmana özel yüzde 20 indirim

İstanbul’un Çekmeköy ilçesinde, Dekar Yapı inşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Dekar Kıyıbahçe konut projesi, toplam 85 bin metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

244 bahçeli dubleks konuttan meydana gelen projede 84 blok mevcut. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 tipte daire seçenekleri var. Projedeki konutların büyüklükleri, 141 metrekare ila 200 metrekare arasında değişiyor.

Konut projesinin Nisan 2020 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Dekar Kıyıbahçe konut projesi fiyat listesi

Konut projesindeki 2+1 tipteki dairelerin fiyatları 1 milyon 357 bin TL ila 1 milyon 425 bin TL arasında bulunuyor. Projedeki 3+1 tipteki dairelerin fiyatları 1 milyon 567 bin TL ila 1 milyon 945 bin TL arasında yer alıyor. Projedeki 4+1’ler ise 2 milyon 121 bin TL ila 2 milyon 372 bin TL arasında fiyatlarla satılıyor.

Projede lansmana özel peşin alımlarda yüzde 20 indirimden yararlanılıyor. Ayrıca Yapı Kredi ile liste fiyatı üzerinden yüzde 0,98 faiz oranı ile kredi kullanabilmek de mümkün.

Dekar Kıyıbahçe konut projesi sosyal donatı olanakları

Projede birçok sosyal donatı alanı bulunuyor. Projede açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik, tenis kortu, göl, kapalı otopark ve merkezi uydu sistemi gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri bulunuyor.

Su depolu ve hidroforlu projede, jeneratör ve asansör de mevcut. Ankastre beyaz eşyalarla donatılan projede, ısınma sistemi olarak merkezi sistem tercih ediliyor. Dairelerde ısı pay ölçerin de bulunduğu projede, ebeveyn banyosu ve ebeveyn giyinme odası var.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılan konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa ediliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Oldukça geniş peyzaj alanlarına sahip olan konut projesi, Ömerli’de hayata geçiriliyor. Dekar Kıyıbahçe konut projesi, Ömerli Mahallesi, 34794 Çekmeköy/İstanbul adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili detaylı bilgilere 0212 465 48 94-95 numaralı telefonu arayarak ulaşılabiliyor.