Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Dekon Suadiye Ametist’te 60 ay sıfır faizle

Dekon İnşaat tarafından İstanbul ili, Kadıköy ilçesi, Suadiye mahallesinde hayata geçirilen Dekon Suadiye Ametist projesinde 60 ay vade ve sıfır faizle satışlar devam ediyor.

3 blokta toplam 152 adet konutun yer aldığı Dekon Suadiye Ametist projesinde kalan son 15 daire için satışlar tüm hızıyla devam ediyor.

İlk etabında yaşamın başladığı Dekon Suadiye Ametist projesinde ikinci etap ise 2017 yılı Ağustos ayı içerisinde teslim edilecek. Dekon Suadiye Ametist projesinde 60 ay vade sıfır faiz ve 120 vade ve yüzde 0,60 faiz oranı ile daire sahibi olmak için son fırsatlar sunuluyor.

Dekon Suadiye Ametist projesinde 2+1,3+1,4+2 olmak üzere toplam üç tip daire yer alıyor. Projedeki daireler 90 metrekare ile 275 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahipler.

Dekon Suadiye Ametist projesinde açık yüzme havuzu, spor salonu, kafesi, zen bahçesi, çocuk oyun odası ve parkı, çok amaçlı spor alanları, kapalı otoparkı, güvenlik gibi alanlar yer alıyor.

Bağdat Caddesi’ne 350 metre mesafede yer alan Dekon Suadiye Ametist projesi Suadiye Metro durağını yanında, Marmaray Suadiye istasyonuna ise 2 dakikada mesafede yer alıyor.

Tel: 0216 361 02 50

Tasinmazhaber.Com