Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Delta Dubai Comfort Water Park satışta

Delta İzsiz Holding tarafından İstanbul İli, Avrupa Yakası, Esenyurt İlçesi, Akevler Mahallesi’nde hayata geçirilen Delta Dubai Comfort Water Park projesinde satışlar başladı.

27 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa parseli üzerinde inşa edilecek olan Bahsi geçen proje karma bir proje olarak tasarlandı. Bu doğrultuda projede rezidanslar dışında ayrıca otel, okul, hastane, 2 home office ve ticari alanlar yer alıyor.

Proje ne zaman teslim edilecek?

1068 adet konutun yer aldığı proje 7 bloktan meydana geliyor.  Çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiği karma konut projesinin 2022 yılı içerisinde tamamlanması ve daire sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen proje içerisinde dairelerin yanı sıra dükkanlar da yer almaktadır. Böylelikle bölgedeki daire ihtiyacının yanı sıra dükkan ihtiyacına da yanıt verecek şekilde inşa edilmekte olan daireler toplamda 27 bin metrekarelik arsa alanında inşa ediliyor. Delta Dubai Comfort Water Park projesi bünyesinde bin 68 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Delta Dubai Comfort Water Park projesinde bulunan konutlar beş farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin yanı sıra 5+1 tipte daireler de barındırıyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri ise 85 metrekare ile 350 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Delta Dubai Comfort Water Park projesinde bulunan konutların fiyatları 550 bin TL’den başlıyor. Söz konusu olan projedeki konutların en yüksek fiyatı ise 2 milyon TL olarak belirlenmiş durumda.

Projedeki konutlara sahip olmak isteyenler yüzde 35 peşinat ödedikten sonra kalan tutar için ise 36 ay vade ile ödeme yaparak sahip olmak mümkün.

Delta Dubai Comfort Water Park projesinde açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, güneşlenme terası, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, Türk hamamı, fitness salonu, SPA, Avm, güvenlik, kapalı otopark, yürüyüş parkuru, süs havuzu gibi sosyal alanlar yer alıyor.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Söz konusu olan projedeki konutlar Akevler Mahallesi’nde inşa ediliyor. Delta Dubai Comfort Water Park projesi 1076. Sokak’ta yer alıyor.

Projenin Reklam filmi

Tel: 444 4 134