Kategoriler
Proje Haberleri

Deluxe Ada Kuşadası Ege Mahallesinin yeni yükselen yıldızı

Külekler İnşaat farkıyla satışta olan Deluxe Ada Kuşadası projesinde daireler sahiplerini bekliyor. Proje konumu itibariyle dikkat çekiyor. Kuşadası, Ege Mahallesinde yer alan daireler yatırım amacıyla da tercih etmeye uygun durumda. Peki projede daire fiyatları neler? Ayrıca proje konut kredisi kapsamına giriyor mu? Projede hangi sosyal olanaklar mevcut?

Deluxe Ada Kuşadası daire seçenekleri

Proje kapsamında daireler brüt  85 metrekarelik 2+1 ve 105 metrekarelik 2+1 daire seçenekleri mevcut. Ayrıca projede brüt 120 metrekare genişliğinde 3+1 daire seçeneği de var. 4 katlı bina içerisinde konumlu daireler doğalgaz ile ısınıyor. Site içerisinde yer alan daireler sektörde 30 yılı aşkın zamandır hizmet veren Külekler İnşaat farkıyla  sahiplerini bekliyor.  Proje kapsamındaki dairelerde temel sıvı yalıtımı ve perde beton sıvı yalıtımı da var. Bunun yanında proje kapsamında yer alan dairelerde kaliteli iç malzeme ve sığınak bodrum kat ortak kullanım alanları da mevcut. Ayrıca görüntülü diafon sistemine sahip daireler otomatik panjur sistemine de sahip. Bunun yanında projede dairelerde güvenlik kamerası kayıt sistemi de var. Odalar ve koridorlarda ise asma tavan ve gizli ışık bandı uygulaması mevcut.

Deluxe Ada Kuşadası sosyal olanakları neler?

Konum itibariyle Kuşadası’nın en gözde muhitlerinden biri olan Ege Mahallesinde yer alıyor. Proje içerisinde yetişkin ve çocuk yüzme havuzları mevcut. Ayrıca su deposu ve hidrofora sahip projede kapıcı dairesi ve bekçi kulübesi de var. Özel peyzaj çalışması ile dikkat çeken proje, merkezi konumuyla ön plana çıkıyor.

Projede daire fiyatları ne kadar?

Proje kapsamındaki 2+1 daireler  620 bin TL üzerinden başlayan fiyatlarla satışa çıkmış durumda. Ayrıca projede yer alan 3+1 brüt 120 metrekarelik daireler de 800 bin TL fiyat ile satışta. Proje kapsamındaki daireler konut kredisine uygun durumda değil. Ayrıca projenin 2021 Ağustos ayında teslim edilmesi öngörülüyor. Daireler ruhsatları ile teslim olanağına sahip olacak. Bununla birlikte daireler şu an lansman fiyatları üzerinden satışta. Proje ile ilgili detaylı bilgi almak için 0532 059 09 55 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayın…

Exit mobile version