Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar

Deluxia Park Residence projesinde 5 gün boyunca yüzde 25 indirim

Teknik Yapı tarafından hayata geçirilen Deluxia Park Residence projesinde, beş gün boyunca yapılan satın alımlarda, yüzde 25 oranında indirim sağlanıyor. Buna göre 25 Kasım ile 29 Kasım arasında yapılan konut alımlarında her gün beş farklı ev için indirim uygulanıyor.

Adalar ve deniz manzarasına hâkim olan daire sahip projedeki indirim ise peşin alımlar için geçerli durumda.

Projedeki daire seçenekleri

Yeşil alanları ve açık yüzme havuzunun yer aldığı Deluxia Park Residence projesindeki daireler, 35 katlı camekânlı yapıda bulunuyor. Anadolu Yakası’na konumlandırılan projede, 364 adet daire yer alıyor.

Ticari ünitelerin de kurulduğu projedeki bir odaya ve bir salona sahip duruma olan evlerin büyüklükleri 51 metrekare ile 64 metrekare değerleri arasında bulunuyor. İstanbul’a konumlandırılan projedeki iki odaya ve bir salona sahip durumda olan konutların büyüklük değerleri, 82 metrekare ile 119 metrekare arasında yer alıyor.

Kartal ve Maltepe ilçelerinin kesişim noktasında yer alan projedeki üç odaya ve bir salona sahip dairelerin büyüklükleriyse 122 metrekare ile 157 metrekare arasında.

Deluxia Park Residence projesinde ofis tipleri

Bağlantı yollarına kısa mesafede bulunan ve merkezî bir adrese konumlandırılan projede, 5 ayrı ofis tipi yer alıyor. Deluxia Park Residence projesindeki ofislerin büyüklük değeri, 93,66 metrekareden başlıyor.

Projedeki ofislerin büyüklük değeri, 133,04 metrekareye kadar uzanıyor.

Proje nerede inşa edildi?

Anadolu Yakası’na inşa edilmiş durumda olan proje, Sahil Yolu’na 5 dakikalık mesafede bulunuyor. Metro istasyonuna 300 metrelik yürüme mesafesinde yer alan proje, metrobüs hattına ise 10 dakikada ulaşım imkânı sunuyor.

Bostancı İDO seferlerine ve Bağdat Caddesi’ne 10’ar dakikalık mesafelerde bulunan proje, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne ise 30 dakika. Proje, Kent Ormanı’na 10 dakikalık uzaklığa konumlandırıldı.

Proje alanından Sabiha Gökçen Havalimanı’na 20 dakikada gidilebiliyor.

Adres: Cevizli Mahallesi, Tugay Yolu Caddesi No:22 Maltepe/İstanbul

Telefon: 0850 640 07 07

Telefon: 444 10 08

Taşınmaz Haber

Exit mobile version