Kategoriler
Emlak Haberleri

Deluxia Park Residence’ta 4 farklı ödeme fırsatı

7 bin 157 metrekare alan üzerinde inşa edilen Deluxia Park Residence projesi 35 katlı 1 rezidans, 6’şar katlı 2 ofis olmak üzere toplam 3 bloktan meydana geliyor.

Teknik Yapı tarafından İstanbul ili, Kartal’da hayata geçirilen Deluxia Park Residence projesinde dört farklı ödeme seçeneği bulunuyor.

Deluxia Park Residence ödeme seçenekleri

1- Deluxia Park Residence projesinde lansmana özel yüzde 5 indirim fırsatı sunuyor. Ayrıca peşin veya kredili alımlarda (baz oranlar) +yüzde 10 indirim de uygulanıyor.

2- Yüzde 5 peşinat ile daire almak isteyenlere, liste fiyatı üzerinden lansmana özel yüzde 5 indirim uygulanıyor. Bu seçenekte, 1’er yıl ara ile her biri daire bedelinin yüzde 10’u oranında 2 ara ödeme, yüzde 75’lik kısım için, 24 aya kadar sıfır faiz, 120 aya kadar ise kampanyalı faiz oranları (Yüzde 0,24-yüzde 0,73) ile kredi kullanarak daire sahibi olabiliyorsunuz.

Deluxia Park Residence daire fiyatları için tıklayınız….

3- Yüzde 10 peşinat ile 120 ay vade seçeneğiyle daire almak isteyenlere liste fiyatından yüzde 5 indirim yapılıyor. Toplamda 36 aya varan ve her biri daire fiyatının yüzde 5’i oranında 3 ara ödeme olacak. Yüzde 75’i banka kredisine açık ödemelerde 24 aya kadar sıfır faiz avantajı da bulunuyor.

4- Yüzde 40 peşinat ödeyerek daire sahibi olmak isteyenler 60 ay vade ve sıfır faiz ile daire sahibi olma fırsatı elde ediyor. Daha sonra  sadece sözleşme tarihini takip eden 12. ayda daire fiyatının yüzde 10 miktarında ara ödeme yapmak gerekiyor.