Kategoriler
Emlak Haberleri

Deluxia Park Residence’ta yüzde 20 indirim

Teknik Yapı tarafından İstanbul İli, Anadolu Yakası, Maltepe İlçesi, Cevizli Mahallesi’nde hayata geçirilen Deluxia Park Residence projesi konutta indirim kampanyasına dahil oldu.

7 bin 157 metrekare yüzölçümüne sahip arsa parseli üzerinde inşa edilen Deluxia Park Residence projesi 35 katlı tek blokta toplam 364 homeofis olarak da kullanılabilen rezidans dairelerden meydana geliyor.

KONUTDER, GYODER ve INDER tarafından başlatılan konuttan indirim kampanyasına dahil olan Deluxia Park Residence projesinde peşin alımlarda yüzde 20 indirim uygulanıyor. Projede banka kredili satın alımlarda ise yüzde 5 peşinat ve 120 vade, yüzde 0,98 faiz oranı ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Projede ayrı farklı ödeme seçenekleri de yer alıyor.

1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin yer aldığı Deluxia Park Residence projesinde yer alan dairelerin alanları 51 metrekare ile 122 metrekare arasında değişiyor.

2020 yılı Haziran ayı içerisinde tamamlanarak teslim edilmesi beklenen Deluxia Park Residence projesinde 1+1 daireler 418 bin TL’den, 2+1 daireler 644 bin TL’den, 3+1 daireler ise 959 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Deluxia Park Residence projesinde açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, fitness salonu, kafe, güvenlik,
açık otopark, kapalı otopark gibi ortak alanlar yer alıyor.

Tel: 444 10 08