Kategoriler
Proje Haberleri

Dem Suit’s Soğukkuyu Projesi Haziran’da Teslim

Bursa Osmangazi konut projesi Dem İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Soğukkuyu Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projede daire satışları ve inşaat çalışmaları bütün hızıyla devam etmektedir. Projenin Haziran 2021 tarihinde teslim edilmesi planlanmaktadır. Dem Suit’s Soğukkuyu konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları nedir? Bütün bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri nelerdir?

Konut projesi Osmangazi İlçesi, Soğukkuyu Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselen konut projesi tek konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut bloğu 3 katlı olacak şekilde tasarlanmıştır. Bununla birlikte proje kapsamında toplam 6 adet daire yer almaktadır.

Projede bulunan daireler yerden ısıtma sistemine sahipken çamaşır odası ve her odada banyo bulunmaktadır. Aynı zamanda kaliteli mutfak dolapları, vestiyer ve görüntülü diafon sistemi yer almaktadır. 3 katlı bloktan oluşan Dem Suit’s Soğukkuyu konut projesinde iki tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daireler 3+1, 3+1 dubleks ve 4+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Daireler büyüklükleri; 3+1 normal daireler brüt 140 metrekare, 3+1 dubleks tip daireler 150 metrekare ve 4+1 dubleks daireler 186 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Dem Suit’s Soğukkuyu Daire Fiyatları Ne Kadar?

Soğukkuyu konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca konut fiyatları bulunduğu cepheye ve kata göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 575 bin TL’den başlamaktadır.

140 metrekare, 3+1 tip normal daireler 525 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Brüt 150 metrekare alana sahip 3+1 dubleks daireler, 575 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

186 metrekare brüt alana sahip olan 4+1 dubleks dairelerin fiyatları 650 bin TL’den başlamaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Bursa konut projesi, Hürriyet Soğukkuyu Mahallesi’nde yer almaktadır. Pazara, markete, okullara, meytroya ve otobüs duraklarına yürüme mesafesinde merkezi bir lokasyondadır. Aynı zamanda Acemler metrosuna 10 dakikalık ve DOWN TOWN AVM’ye de 2 dakikalık yürüme mesafesinde yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0532 671 21 71 ve 0532 560 90 95 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…