Kategoriler
Proje Haberleri

Demak Gold Aksu satışları devam ediyor

Antalya İli, Aksu İlçesi, Altıntaş Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Demak İnşaat firması tarafından inşa edilmekte olup daire satışları lansmana özel fiyatlarla devam etmektedir. Demak Gold Aksu konut projesi özellikleri neler? Projede daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikleri Neler?

Konut projesi Aksu, Altıntaş Mahallesi’nde yer alan 4 bin 300 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje 3 konut bloğundan meydana gelmektedir. Antalya konut projesi modern ve şık mimarisi, sosyal donatı ve yeşil alanlarıyla dikkat çekmektedir. Zile konut projesi kapsamındaki daire içleri vestiyer, ankastre set, spot aydınlatma, görüntülü diafon gibi donanımlara sahiptir.

Site içerisinde spor salonu, oyun parkı, açık yüzme havuzu gibi sosyal donanımlar yer almaktadır. Aynı zamanda sitede hidrofor, kamera sistemi, otopark, güvenlik gibi olanaklar da bulunmaktadır. Demak Gold Aksu konut projesinde beş tip daire seçeneklerine yer verilmiştir. Bu daireler 1+1, 2+1,3+1, 4+1 ve 5+1 tip daire seçeneklerinden oluşmaktadır. Ayrıca dairelerin arasında dubleks daire seçenekleri de bulunmaktadır. Proje kapsamında toplam 57 adet daire yer alırken 5 adet de dükkan bulunmaktadır.

Demak Gold Aksu Daire Fiyatları Ne Kadar?

Tokat konut projesinde yer alan daireler lansmana özel ve sizlere uygun ödeme seçenekleriyle satışa sunulmuştur. Bu kapsamda satışları devam eden;

65 metrekare brüt alana sahip 1+1 daireler 515 bin TL,

2+1 ve brüt 90 metrekare alana sahip daireler ise 650 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca daire satışlarında özel ödeme planları ve taksit seçenekleri de sunulmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Konut projesi Antalya’nın Aksu mevkiinde yer almaktadır. Aynı zamanda proje, Lara’ya, havalimanına, AVM’lere ve denize 5 dakikalık mesafededir. Anayola, dolmuşa ve minibüse de yalnızca 200 metre mesafededir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0224 238 00 12 ve 0546 234 88 66 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız..

Exit mobile version