Kategoriler
Proje Haberleri

Demak Park Antalya projeden fiyatlarla satışta

Demak Park Antalya konut projesi merkezi konumu, lüks mimarisi ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Antalya’nın Aksu İlçesinde yükselen proje Demak İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar 5 farklı tip dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Aksu İlçesi, Altıntaş Mahallesi üzerindeki 4 bin 300 metrekarelik arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Konut projesi 3 konut bloğundan oluşmaktadır. Konutlar 1+1 ve 2+1 normal dairelerden meydana gelmektedir. Aynı zamanda Demak Park Antalya projesinde 3+1, 4+1 ve 5+1 dubleks tip daire seçeneklerine de yer verilmiştir. Proje kapsamında toplam 57 adet daire ve 5 adet dükkan bulunmaktadır. Ayrıca villalar brüt 65 metrekare ile 180 metrekare arasında büyüklüklere sahiptir.

Proje kapsamındaki daire içleri Amerikan mutfak, ebeveyn banyosu, vestiyer gibi özelliklere sahiptir. Ayrıca dairelerde görüntülü diafon, spot aydınlatma, ankastre mutfak gibi donatılar da mevcuttur. Projenin yer aldığı site içerisinde otopark, güvenlik, asansör gibi hizmetler bulunmaktadır. Aynı zamanda oyun parkı, sosyal alan, açık yüzme havuzu gibi sosyal olanaklara da sahiptir.

Demak Park Antalya konumu ve fiyatları hakkında

Demak Park Antalya konut projesi, Aksu’nun en gözde lokasyonunda konumlandırılmıştır. Ayrıca proje havalimanına, Lara’ya ve deniz 5 dakikalık uzaklıktadır. Anayola 200 metre mesafede yer alan konut ulaşım noktalarına da olukça yakındır.

Bu konutlarda fiyatları daire tipine, bulunduğu konuma göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden;

65 metrekare brüt alana sahip 1+1 tip daireler 515 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

2+1 tip, 90-95 metrekare büyüklüğe sahip olan dairelerin fiyatları 650 bin TL ile 680 bin TL arasında değişmektedir.

180 metrekare büyüklüğündeki 4+1 tip dairelerin fiyatları ise 1 milyon 280 bin TL’den başlamaktadır.

Aynı zamanda projeden fiyatları kaçırmadan kazanç elde etmeniz mümkündür.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0242 238 00 12 ve 0546 234 88 66 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…