Kategoriler
Proje Haberleri

Demak Suit Homes Sarısu Mahallesi’nde satışa çıktı!

Demak Suit Homes Sarısu Mahallesi’nde yükselen manzaralı dairelerden oluşmaktadır. Sahile yalnızca 800 metre uzaklıkta yer alan bu daireler fiber internet altyapısına, görüntülü diyafon sistemine, yalıtım özelliklerine ve güzel bir konuma sahiptir.  Antalya – Kemer Yolu’nun yan tarafında kalan site alanı, aynı zamanda Budaklar Parkı ile de yakın mesafededir. Setur Marina Antalya ve Port Akdeniz Antalya limanları ise 15 dakikalık bir mesafede bulunur. Turistik konumu dolayısıyla bu daireler yatırım için elverişlidir. Ayrıca konut temellerinin sağlamlığı, dairelerin konforunu yükselten en önemli detayların başındadır. Ön satışa çıkmış olan daireler ise çok ilgi çekmektedir. Doğa manzarasına sahip olan bu daireler, kaçırılmayacak fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Demak Suit Homes Sarısu satılık daire fiyatları ne kadardır?

Proje kapsamında inşası devam eden daireler 1 + 1 ve 2 + 1 oda sayılarına sahiptir. Bu daire seçeneklerinin büyüklükleri birbirinden farklıdır. Dolayısıyla fiyat değerlerinde de farklılık görülmektedir. 1 + 1 odaya sahip daireler brüt 65 metrekare – net 55 metrekare ölçüsündedir. Ayrıca 2 + 1 odaya sahip daireler brüt 90 metrekare – net 75 metrekare ölçüsündeki daireler olmaktadır. Söz konusu dairelerin hepsi tek banyoludur.

Fiyatlar ise dairelerin türüne göre şöyledir:

  • 1 + 1: 450 bin TL
  • 2 + 1: 650 bin TL

Bu daire seçeneklerinin hepsi krediye uygundur.

Proje hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak için ne yapmak gerekir?

Demak İnşaat’ın bu projesi henüz tamamlanmış değildir. Demak Suit Homes Sarısu projesinin son durumu hakkında bilgi almak ve daire seçeneklerini daha iyi değerlendirmek için;

  • 242 238 00 12
  • 0 546 234 88 66 numaralarından herhangi birini aramak yeterlidir.

Güncel konut projeleri için TIKLAYINIZ!

 

 

Exit mobile version