Kategoriler
Emlak Magazin

Demet Özdemir Zekeriyaköy’den 4 milyon TL’lik villa satın aldı

Demet Özdemir konut seçeneğinde lükse yönlenen oyuncular kervanına 4 milyon TL değerindeki yeni evi ile katıldı. Şimdilerde Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde İbrahim Çelikkol’un partneri olarak kamera karşısına geçen Özdemir, yaz dizilerinin aranan ismi olmaya devam ediyor.

Yeniden Zeynep karakteriyle gönüllere taht kurmayı başaran güzel oyuncu, bu esnada Instagram üzerindeki takipçi sayısını 11.3 milyona yükseltti. Oynadığı dizi ve reklam ücretleriyle birikim yapmayı başaran Özdemir’in şimdilerde yeni ev haberleri dikkat çekiyor. Dudak uçuklatan fiyatıyla piyasayı ele geçiren yeni ev haberlerine karşılık, satın alınan konutun Zekeriyaköy bölgesinde bir villa olduğu bildirildi.

Demet Özdemir Acarkent’i terk ediyor

Ekranların aranan yüzü 28 yaşındaki Demet Özdemir, kazancını konut satın alarak değerlendirdi. Daha önce Acarkent’te kiracı olarak ikamet ettiği bilinen oyuncunun 4 milyon TL değerindeki yeni villası magazin gündemini ele geçiriyor. Zekeriyaköy bölgesine taşınılacağı konuşulan Demet Özdemir’in televizyon başarılarını yatırıma yönlendirdiği görüldü. Satın alınan konutun yeni yaşam bölgesi ise villa sitesinden oluşmaktadır. Yapılarda kullanılan açık sarı rengin doğanın yeşil atmosferiyle uyum sağlaması özellikle son derece dinlendirici, dingin bir hava katıyor.

Yatırımda konuta yönlendi

Acarkent’te kirada yaşayan Demet Özdemir’in, satın aldığı villaya yerleşmesi bekleniyor. Yeni nesil oyuncunun popülaritesini fark eden sponsorlar ise evi yeniden tasarlamak istediler. Özdemir’e verilen teklif sayısının giderek arttığını öğrenen magazin habercileri, sponsorların adeta sıraya girdiklerinin bilgisine ulaştı. Evi ücretsiz olarak dekore etmesi beklenen firmaların oyuncuya para vereceği de konuşuluyor. Burada en büyük kazancın yine güzel oyuncuda olduğunu yazan magazin editörleri, markaların uğraşları hakkında içerik yazıları oluşturdu.

Şöhretin zirvesinde genç bir kadın

Erkenci Kuş dizisiyle şöhret basamaklarının zirvesine tırmandığı konuşulan oyuncunun yalnızca dizi ve yatırım hayatı konuşulmuyor. Magazin dünyasında sıklıkla kendine yer edinen Demet Özdemir, bir dönem yaşadığı aşklarla da çok konuşuldu. Gençlerin ilgisini tepeden tırnağa çekmeyi başaran Özdemir, kıyafetleriyle de dikkatleri üzerine toplamakta oldukça başarılı. Kiracı olarak ikamet ettiği Acarkent’teki evinde sıklıkla fotoğraf paylaşmayı unutmayan Özdemir’in, kıyafet odasından spor salonuna dek özel alanları yine sosyal medya üzerinden sergilediği görüldü. Mart ayında salgın hastalığa karşı ‘evde kal’ mesajı veren oyuncunun kiradaki lüks evinin sosyal donatıları; kıyafet odası, spor salonu ve yüzme havuzundan oluşmaktadır.