Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Demir Country, 3 ayda yüzde 14 kazandırdı

Demir İnşaat tarafından İstanbul’un yeni yatırım bölgesi olarak gösterilen Yakuplu’da hayata geçirilen Demir Country projesi yatırımcısına şimdiden kazandırmaya başladı.

3 ay gibi kısa bir sürede yüzde 14 oranında bir değer artışı olan Demir Country projesinde yaşam başladığında ise yatırımcısına yüzde 100 kazandırması bekleniyor.

İstanbul, Beylikdüzü, Yakuplu’da, Yakuplu Marina’ya yürüme mesafesinde yer alan Demir Country projesi konumu, açık AVM konsepti ve zengin sosyal donatılarıyla şimdiden yatırımcıların radarına girdi.

Demir Country projesi satışa çıktıktan bu yana yatırımcısına yüzde 14 değer kazandırdı. Yapılan hesaplamalara göre, yatırımını erken yapan daire sahipleri proje tamamlandığında yüzde 100 kar elde ederek evini bedavaya getirebiliyor.

500 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen Demir Country projesi 2017 yılı Ağustos ayında satışa sunulmuştu. Geçen bu 3 aylık sürede 200 adet dairenin satışının tamamlandığı projede daire fiyatları ise 257 bin TL’den başlıyor.

Demir Country projesinde peşinat ödemeden, günde 96 TL’den başlayan, yüzde sıfır faiz, 60 ay vade veya yüzde 0.70 faiz 120 ay vade ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Projede peşinatı 30 ay içerisinde ödeyebiliyorsunuz.

Demir Country Beylikdüzü projesi 1160 adet daire, 50 adet villa ve 113 adet ticari üniteden meydana geliyor. Toplam 9 bloktan meydana gelen projede 3 blok farklı, 6 blok farklı bir mimariye sahip.

Demir Country projesi E-5 ve E-6’ya sadece birkaç dakika, metrobüs durağına 2,5 kilometre, Yakuplu Marina’ya 1,5 kilometrelik mesafede yer alıyor.