Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar

Demir Country projesinde 36 ay vade imkânı

Demir Country konut projesinde ilk görüşte aşkı yaşamaya hazır mısınız? Avrupa’dan ödüllü Mimar Gökhan Küloz’un eşsiz zevkiyle tasarlanmış konut projesi sizleri “Yakuplu’nın İncisi” olmaya davet ediyor. Aktif kampanya dahilinde 0 peşinat ile 36 ay vade imkânı sizleri beklemektedir.

Demir Country proje özellikleri

İstanbul, Beylikdüzü üzerinde Demir İnşaat imzasıyla hayat bulan proje için toplamda 44,426 metrekare arsa alanı kullanılmıştır. Oldukça geniş bir arsa üzerinde konumlandırılan Demir Country projesinde sizleri 9 blok üzerinden 1160 daire bekliyor. Ayrıca proje bünyesinde gerçekleştirilen 113 adet ticari birim şimdiden projenin önemli detayları arasında yer almaktadır.

Beylikdüzü’nün en gözde bölgesi olmayı başaran Yakuplu’da kendine yer edinen konutlar, benzersiz mimarisini Avrupa ödüllü Mimar Gökhan Küloz’la tamamladı. Demir Country kapsamında hayat bulan 9 blok üzerinden 3’ünde farklı bir mimari yaklaşımla yola çıkılmıştır. Ayrıca birbirinden farklı görünümlere sahip bloklar arasında Açık AVM sizleri bekliyor.

1+1 daire seçeneklerinin 4+1’e kadar yükseldiği konut projesinde alıcısının tercihine uygun teraslı daire ve villalar bulunmaktadır. Boyutların 55 metrekareden açıldığı daire içleri 487 metrekareye varan seçenekleriyle sizleri karşılıyor. Her yaşam biçimine kolayca uyum sağlayacak olan bu projede adeta isteğin dışında kalan hiçbir alan yok.

Projede yer alan sosyal donatılar

“Demir Çağı” olarak nitelendirilen Demir Country’de A+ Sosyal Yaşam alanları projeye dahil edildi. Eşi benzeri görülmemiş sıra dışı peyzaj alanlarının bulunduğu site içerisinde 2 adet büyük ve 2 adet çocuk yüzme havuzu olmak üzere toplamda 4 yüzme havuzu bulunmaktadır. Ayrıca yoğun iş yaşam temposuna sahip bireyler için tatil fırsatlarını ayağınıza kadar getirecek olan projede dinlenme alanları göz doldurmakta.

Bisiklet ve yürüme yollarının aktif yaşama sahip bireyler için oldukça doyurucu olduğu gözlemlenirken; 1000 metrekare kapalı sosyal tesislerin varlığı sayesinde kadın, erkek ve çocuk demeden her yaştan insan havalara aldırış etmeden yüzebilecek.

Country Club Spa & Wellness Center ile projeyi yükseklere taşıyan başlıca alanlar hem huzuru hem de sakinliği sizlere vaat ediyor. Böylece huzurlu ve mutlu bir hayata kapılarını açan hiçbir birey yaşam alanında en ufak sıkıntıya dahil olmayacaktır.

Projede yer alan ulaşım imkânları

Demir Country konut projesi, İstanbul, Beylikdüzü’nde kendi seçkin alanını belirledi. Proje çevresinde bulunan başlıca eğitim kurumları, kaymakamlık ve çarşısıyla dikkatleri çekerken; E-5 ile E-6 Karayolları’na ve metro ve metrobüs alanlarına yalnızca 5 dakikalık mesafede bulunuyor. Bölgede en sevilen yerlerin başında gelen Yakuplu Marina’ya 1 dakikalık kısa mesafesine ilaveten Atatürk ve 3. Havalimanına 20 dakikalık olan uzaklığı projeyi tercih listesinin en tepesine koymaktadır.

Detaylı bilgi için: 444 2 116