Kategoriler
Proje Haberleri

Demir Country’de banka kredisiyle ödeme

İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinde, Demir İnşaat tarafından inşa edilen Demir Country projesi, toplam 44 bin 426 metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

9 bloktan meydana gelen projede; 1160 daire, 110 ticari ünite ve 50 villa var. Projede büyüklükleri 55 metrekare ila 487 metrekare arasında değişen konutlar mevcut. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 3,5+1 tipte konutlar yer alıyor.

Konut projesinin Haziran 2020 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Demir Country projesi fiyat listesi

Projedeki 2+1’ler 489 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 3+1’ler ise 631 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede inşaat firması bünyesinde taksitlendirme yaparak ya da ipotek kredisi programından yararlanarak konut sahibi olabilmek mümkün.

Demir Country projesi sosyal donatı olanakları

Projede çeşitli sosyal donatı olanakları bulunuyor. Projede spor ve sağlık merkezi, SPA, kafe, restoran, açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, güvenlik, kameralı güvenlik, açık otopark ve kapalı otopark yer alıyor.

Asansörlü konut projesinde ısınma sistemi olarak merkezi sistem tercih ediliyor. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı.

Proje nerede yükseliyor?

Proje, oldukça hızla değerlenen bir bölgede yer alıyor. İstanbul Havalimanı’na 20 dakika uzaklıktaki proje, toplu taşıma olanaklarına da yakın.

Demir Country konut projesi, Kavaklı Mahallesi, Yeşilyurt Caddesi, No: 24, 34520 Beylikdüzü/İstanbul adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili olan detaylı bilgilere 444 2 116 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.