Kategoriler
Proje Haberleri

Demir Ekosan sıfır peşinat ve sıfır faizle satışta

Demir İnşaat tarafından Tekirdağ İli, Çorlu İlçesi’nde yenir bir Organize Sanayi Sitesi inşa ediliyor. Organize Sanayii’nde hayata geçirilen Demir Ekosan projesinde satışlar başladı. Sanayi projesinde hiç peşinat ödemesi yapmadan bir iş yeri sahibi olma fırsatı sunuluyor. Sanayi Sitesinde ödeme seçenekleri neler? Detaylara haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Sanayi Sitesi özellikleri neler?

Sanayi Sitesi projesi Çorlu 1. Organize Sanayi Sitesi içerisinde yer alan 241 bin 845 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Site içerisinde 362 adet imalathane yer alıyor. Projede bunlardan başka ayrıca 62 adet de dükkan yer almaktadır. Site içerisinde 2 bin kişilik fuar, kongre, balo, toplantı salonu gibi alanlar yer almaktadır.

Toplam 7 bloktan meydana gelen Demir Ekosan Sanayi Sitesi projesinde yer alan bloklar 12.5 metre tavan yüksekliğine sahip olacak şekilde inşa ediliyor. Bunların yanı sıra ayrıca bloklar arası da 30 metre mesafe konumlanıyor.

Demir Ekosan 24 ay 0 faiz fırsatı ile satışta

Sanayi Sitesi projesinde yer alan iş yerlerine sıfır peşinatla sahip olmam mümkün olabiliyor. Bunun dışında ayrıca yüzde sıfır faiz oranı ile sahip olma fırsatı sunuluyor. Üstelik bu ödemeleri 24 ay vade ile ödeme imkanı sunulmaktadır.

Projede vergi muafiyeti bulunuyor

Merkezi konumu ve kazandıran bir yatırım olması planlanan Sanayi Sitesi projesinde Çevre Temizlik Vergisi muafiyeti, Emlak Vergisi muafiyeti, Gümrük Vergisi muafiyeti bulunuyor. Bunların dışında ayrıca indirimli elektrik temini, indirimli su imkanı, yüksek ve geniş depolama ve imalat alanları gibi bir çok fırsatta sunuluyor.

Demir Ekosan nerede yer alıyor?

Sanayi Sitesi projesi İstanbul’a 30 dakika, Tekirdağ Limanı’na 25 dakika mesafede bulunmaktadır. Proje ayrıca İstanbul Havalimanı 40 dakika, Çorlu Havalimanı’na 2 dakika mesafede yer alıyor. Site Türkgücü Mahallesi, Yılmaz Alparslan Caddesi, No: 25 Çorlu 1 OSB Çorlu / Tekirdağ adresinde yer alıyor. Proje ile ilgili detaylı bilgi alabilmek için 444 21 16 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız

Exit mobile version