Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Demir House Pendik’de yükseliyor

Paşhan İnşaat tarafından İstanbul İli, Anadolu Yakası, Pendik İlçesi, Kurtköy Mahallesi’nde hayata geçirilen Demir House projesinde sıfır faizle daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

3 blokta toplam 160 adet daire ve 2 ticari ünitenin yer aldığı Demir House projesi Kurtköy’de, Laik Sokak üzerinde yer alan arsa parseli üzerinde yükseliyor.

2+1 ve 3+1 tip daire seçeneklerinin yer aldığı Demir House projesinde en küçük daire alanı 96 metrekare, en büyük daire alanı ise 112 metrekare olarak tasarlandı.

Demir House Kurtköy projesinde 2+1 dairelerin fiyatları 420 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 3+1 dairelerin fiyatları ise 520 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

2019 yılı Ekim ayı içerisinde tamamlanarak teslim edilmesi beklenen Demir House Pendik projesinde yüzde 30 peşinat ödedikten sonra kalan tutar ise 18 ay vade ve yüzde sıfır faiz fırsatı ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Demir House projesinde açık yüzme havuzu, basketbol sahası, tenis kortu, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkuru, kamelyalar, güvenlik gibi alanlar yer alıyor.

Tel: 444 26 50