Kategoriler
Proje Haberleri

Demir House projesi ödeme planı

İstanbul’un Anadolu yakasındaki Pendik ilçesinde, Paşhan İnşaat şirketi tarafından hayata geçirilen Demir House konut projesi, toplam 165 adet daireden oluşuyor.

Projede 3 konut bloğu mevcut durumda. Konut projesinde 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Projede 32 adet 3+1, 128 adet de 2+1 daire bulunuyor. Projede 2 adet de dükkan var.

Projedeki dairelerin büyüklükleri, 96 metrekare ila 112 metrekare arasında yer alıyor. Konut projesinin Ekim 2019 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Demir House konut projesi ödeme seçenekleri

Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler, 420 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor. Konut projesindeki 3+1 tipteki daireler ise 520 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor.

Projede yüzde 30 peşinat vererek kalan kısım için 18 ay vade farksız taksitlendirme yapılabiliyor.

Demir House konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde çok sayıda sosyal donatı olanağı var. Projede açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, güvenlik, kameralı güvenlik, basketbol sahası, tenis kortu, kameriye ve yürüyüş parkuru gibi sosyal donatı özellikleri bulunuyor.

Asansörlü olan konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumda. Konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir olarak hayata geçiriliyor. Konut projesinde geniş peyzaj alanları var.

Konut projesinin tam konumu neresi?

Konut projesi, Anadolu yakasının gelişmekte olan bölgelerinden Kurtköy’de inşa ediliyor. Konut projesi, Emsey Hastanesi ile Ersoy Hastanesi’ne sadece yürüme mesafesinde hayata geçiriliyor.

Aile yaşamına uygun olarak hayata geçirilen konut projesi, toplu ulaşıma da kolay erişilebilir bir noktada yer alıyor. Proje, yapımı devam eden metro hattının bölge istasyonuna çok yakın bir noktada inşa ediliyor.

Demir House konut projesi, Kurtköy Mah. Laik Sok. Pendik/İstanbul adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili bütün detaylı bilgilere 444 26 50 numaralı telefonu arayıp ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.