Kategoriler
Proje Haberleri

Demir Life Büyükçekmece satışları devam ediyor

Demir Life Büyükçekmece projesi 5 yıldızlı tatil köyü konsepti sunan rezidans konforuna sahip bir projedir. Projenin konumu İstanbul’un Büyükçekmece İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Demir İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 150.000 metrekarelik inşaat alanına sahip olan projede 821 adet daire ve 52 adet dükkan bulunmaktadır. Bu dairelerin 1 artı 1’den 5,5 artı 1’e kadar daire seçenekleri bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

150.000 metrekarelik inşaat alanına sahip olan projede 821 adet daire ve 52 adet dükkan bulunmaktadır. Bu dairelerin 1 artı 1’den 5,5 artı 1’e kadar daire seçenekleri bulunmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 85 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 127 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 168 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Konutlar akıllı ev sistemi özelliğine sahiptir. Üstelik görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve açık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca buhar odası, hamam, sauna, kreş, oyun parkı, tenis kortu, spor alanı ve açık ve kapalı yüzme havuzu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Dairelerde yüksek güvenlikli çelik kapılar yapılmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatma kullanılmıştır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, geniş koridor, rampa, merdiven, park, tutamak ve yüzme havuzu bulunmaktadır. Ayrıca banyo, mutfak, oda kapısı, priz ve tuvalet mevcuttur.

Demir Life Büyükçekmece konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Büyükçekmece İlçesi Çakmaklı Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup her kattan eşsiz deniz ve göl manzarası keyfi sunmaktadır. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs, metrobüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Demir Life Büyükçekmece fiyatları ne kadardır?

Demir Life Büyükçekmece projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 85 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 1.960.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 127 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 2.510.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 168 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 4.100.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (212) 853 00 31 veya 0 (555) 173 04 91 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…