Kategoriler
Proje Haberleri

Demir Life Luxury temeli atıldı

Demir İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası, Büyükçekmece’de hayata geçirilecek olan Demir Life Luxury projesinin temel atma töreni gerçekleştirildi. Temel atma töreni Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir ve çalışanların katılımı ile gerçekleştirildi.

52 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde hayata geçirilen konut projesi iki konut bloğundan meydana geliyor. Toplam 821 adet konutun yer aldığı projede ayrıca ticari üniteler de yer alacak. Toplam 150 bin metrekare toplam inşaat alanına sahip projede 821 adet dairenin dışında ayrıca 8 bin 580 metrekare büyüklüğe sahip ticari alan da yer almaktadır. 8 bin 580 metrekare büyüklüğe sahip ticari alan içerisinde ise 52 adet dükkanın yer alması planlanmaktadır.

Proje özellikleri neler?

Demir Life Luxury projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5.5+1 olmak üzere birbirinden farklı tip daireler yer alacak. Projede 17 farklı tip 1+1 daireler, 7 farklı tip 2+1 daire, 7 farklı tip 3+1 tip daire,  tek tip 4+1 ve 5+1 daireler yer alıyor. Projede dairelerin dışında ünlü markaların yer alması planlanan Demir Life Açık AVM yer alacak. AVM içerisinde göl ve deniz manzarasına sahip kafeler, restoranlar da yer alacak.

Hiç kapanmayacak deniz ve göl manzarasına sahip proje içerisinde 5 yıldızlı tatil köyü konsepti olan rezidans hizmeti sunuluyor. Ayrıcalıkların yaşanacağı 24 saat güvenlik, resepsiyon, temizlik ve teknik servis gibi hizmetler proje içerisinde yer alıyor.

Demir Life Luxury sosyal alanları neler?

47 bin metrekare peyzaj alanına sahip konut projesinde bölgenin ilk golf sahası yer alıyor. Projede golf sahası dışında ayrıca tenis kortları, basketbol sahası, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, güneşlenme alanları, hamam, sauna, kreş, aquapark, yürüyüş parkuru, açık otopark, kapalı otopark gibi sosyal alanlar yer alıyor.

Alkent 2000 projesinde komşu olan Demir Life Luxury projesi E-6 Karayolu’na 1 dakika, E-5 Karayolu’na 5 dakika, İstanbul Havaalanı’na ise 20 dakika mesafede yer alıyor.

36 ayda tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanan proje hakkında daha detaylı bilgi almak için 444 2 116 numaralı telefonu arayabilirsiniz.