Kategoriler
Proje Haberleri

Demir Park Lara hemen teslim

Antalya iline bağlı bulunan Muratpaşa ilçesinde Demir Park Lara projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Ozan İnşaat firmasının imzası ile yaşama kazandırıldı. Birbirinden bağımsız bloklardan meydana gelen proje modern mimarisi ile dikkat çekiyor. Söz konusu olan projedeki konutlar yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor.

Bu sayede bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başaran projedeki konutlar zaman sıkıntısı olan alıcılara avantaj sağlıyor. Ayrıca, projedeki konutlar beklemek istemeyen alıcıların da ilgisini çekiyor. Demir Park Lara projesi bünyesinde 70 konut barındıracak şekilde inşa edilmiş durumda. Bahsi geçen projedeki bloklar ise dört katlı olarak yaşama kazandırıldı.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiyor. Demir Park Lara projesindeki konutlar 2+1 ve 3+1 olarak yaşama kazandırıldı. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise 120 metrekare ve 250 metrekare olarak tasarlanmış durumda.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Bahsi geçen proje kapsamında inşa edilmiş olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde planlanmış durumda. Demir Park Lara projesinde bulunan 2+1 daireler 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan projedeki 3+1 dairelerin fiyatları ise 800 bin TL’den başlayarak satışa çıkarılmış durumda.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Söz konusu olan projedeki konutlar Fener Mahallesi’nde inşa edildi. Demir Park Lara projesi 1980 sokakta yer alıyor.

Projede yer alan konutların tümü hemen teslim durumunda.