Kategoriler
Proje Haberleri

Demiray Kent Konutları Giresun’da Satışta

Konut projesi Giresun Demiray Grup İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Proje Giresun Merkez, Seldeğirmeni Mahallesi’nde yer almaktadır. İnşaat çalışmalarının devam ettiği konut projesinde daire satışları da tüm hızıyla devam etmektedir. Demiray Kent Konutları projesinde daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikleri Neler?

İnşaat çalışmalarına 2020 yılı içerisinde başlanan konut projesi iki konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut projesindeki bloklar 13 katlı olacak şekilde hayata geçirilmektedir. Giresun konut projesinde tek tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Konut projesi Yükselen Sokak üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde hayata geçirilmektedir. Giresun Merkez konu projesinde yer alan daireler 3+1 tipinde tasarlanmıştır. 3+1 dairelerin büyüklükleri ise brüt 165 metrekare, net ise 155 metrekare olarak tasarlanmıştır. Giresun konut projesindeki daireler Hasan Tepesi ve Giresun Kalesine doğru uzanan eşsiz manzaralı ve şehir merkezine yakın konumda yer almaktadır.  Üstelik proje, Deprem Yönetmeliğine uygun, Radye Temel üzerine inşa edilmektedir.

Konut projesi sosyal alan açısında oldukça zengindir. Kapalı yüzme havuzu, spor salonu, oturma alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkuru gibi sosyal alanlar mevcuttur. Projedeki evler, akıllı ev sistemlerine sahip dairelerden meydana gelmektedir. Yeşilin ve mavinin birleştiği muhteşem konumdaki Demiray Kent Konutları Giresun’un güzelliklerini en güzel şekilde sunan projeler arasında yer almaktadır.

Demiray Kent Konutları Fiyatları Ne Kadar?

Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları 560.000 TL’den başlaya fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Aynı zamanda daireler, konut kredisine uygundur. Konut projesi, birinci sınıf malzemelerle, eşsiz bir uyum ve zevkli bir yaşam alanı sunarak, ev sahibi olmak isteyenler için güzel bir yatırım.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Giresun Konut projesi, Merkez, Seldeğirmeni Mahallesi’nde yer almaktadır. Hasan tepesi ve Giresun kalesine doğru uzanan eşsiz manzara hemen yanı başında bulunmaktadır. Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi için 0850 305 0028 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version