Kategoriler
Proje Haberleri

Demirbaş Yakamoz Evleri Didim ilçesinde yükseliyor! Fiyatlar ne kadar?

Demirbaş Yakamoz Evleri adlı projede yer alan 204 dairenin tamamı deniz manzarasına sahip olmaktadır. Yaklaşık olarak 28.600 m2 yüzölçümlü bir arsada bulunan site ise adeta bir tatil köyünü andırmaktadır. Dolayısıyla bu büyük proje arsasının sadece yüzde 15’inde daireler mevcuttur. Ayrıca geriye kalan yüzde 85’i yeşil alandan ve sosyal donatı alanlarından oluşur. Daire seçeneklerinin oda sayıları ise 1 + 1, 2 + 1 ve 3 + 1’dir.

Site içerisindeki olanaklar ise oldukça fazladır. Her türlü spor malzemesinin bulunduğu kapalı spor salonu, açık egzersiz alanları, yürüyüş parkuru, tenis kortu ve basketbol sahası, spor ile meşgul olanlar için yeterli düzeydedir. Bununla birlikte site havuzu ile sahile bakan kafe ve restoran mevcuttur. Projenin sunduğu en önemli avantaj ise, dairelerin kullanılmadığı dönemlerde kiraya verilmesi için firmanın aracılık etmesidir. Airbnb, Odamax ve ETS Tur şirketleri ile anlaşmalı olan firma, bu daireler için kısa sürede çok sayıda kiracı bulabilir.

Proje alanı nerededir?

Demirbaş İnşaat’ın bu büyük projesi, Aydın – Didim’in en güzel mahallelerinden olan Akbük’te yer alır. Güzel bir manzaraya sahip olan proje alanının pek çok yere yakın olduğu görülmektedir.  Adnan Menderes Üniversitesi Didim Yerleşkesi, Migros, Carrefour SA ve Seyirtepe Ulu Camii buraya çok yakın mesafededir. Bunlarla birlikte yakın mesafedeki pek çok konut da vardır. Pearl Rock Sitesi, Sultan Homes Sitesi ve Aksoy Konakları Demirbaş Yakamoz Evleri ile aynı civardadır. Ayrıca ilçe merkezi de proje alanına uzak mesafede değildir.

Demirbaş Yakamoz Evleri Didim satılık daire fiyatları ne kadardır?

Bu evlerin fiyatları sahip oldukları büyüklüğe göre değişmektedir. Brüt 72 metrekarelik 2 + 1 odalı daireler 570.000 TL’dir. Brüt 87 metrekarelik 3 + 1 daireler ise 670.000 TL değerinde olmaktadır. Ayrıca bunlar, Demirbaş Yakamoz Evleri Didim projesinin yaklaşık fiyat değerleridir. Tüm daire seçeneklerinin güncel fiyat aralıkları hakkında bilgi almak için şu numara aranmalıdır:

  • 0532 688 68 32

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız.

Exit mobile version