Kategoriler
Proje Haberleri

Demirgüç İnşaat Luxury projesi ön talep topluyor

Demirgüç İnşaat Luxury konutları, lüks ve konforlu daire seçenekleriyle ön talep aşamasındadır. Her katında 2 dairenin bulunduğu 10 katlı 2 blok, Kayseri’nin en güzel yapılarından olacaktır. İnşa çalışmalarının Mayıs 2021’de başlaması beklenen bu proje, 2022 yılında hayata geçmiş olacaktır. Daireler, teslim tarihinin pek yakın olmamasına rağmen yoğun talep görmektedir. Oda sayısı 4 + 1 olan dairelerin yanı sıra, son katlardaki 6 + 1 odalı dubleks daireler de mevcuttur. Dolayısıyla rahat ve keyifli bir yaşam için güzel konutlar önemli olduğundan, bu proje pek kıymetlidir.

Demirgüç İnşaat Luxury konutları nerede yükselecek?

Kayseri, çok sayıda yeni konut projesine ev sahipliği yapan büyük bir şehirdir. Bu proje ise 2021’in Mayıs ayından itibaren hayata geçecektir. Proje alanı, Melikgazi ilçesinin Yıldırım Bayezit Mahallesi’nde yer alacaktır. Demirgüç İnşaat Luxury konutlarının, Org. Hulusi Akar Bulvarı üzerindeki bir arsa üzerinde yükselmesi planlanmaktadır. Bununla birlikte Müşerref – Hasan Eser Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Yıldırım Bayezit Ortaokulu buraya yakın mesafededir. Ayrıca Optimal AVM, İpeksaray AVM ve pek çok sağlık merkezine de buradan ulaşmak kolaydır.

4 + 1 odalı daireler brüt 210, net 147 metrekaredir. Blokların son katında yer alan 6 + 1 odalı dubleks daireler ise brüt 400, net 300 metrekare olarak tasarlanmıştır. Bunlar, Kayseri satılık dubleks daire türleri arasındaki en büyük direlerdendir. Sakinler için yeterli yaşam alanı sunabilen bu konutlar, büyüklükleri dışında konumlarıyla da dikkat çekmektedir. Kayseri ilinin pek çok bölgesinde başarılı konut projeleri bulunan Demirgüç İnşaat’ın bu projesi de güzel bir konuma sahip olacaktır.

Satılık daire fiyatları ne kadar olacak?

Kayseri Melikgazi satılık daire seçenekleri arasına katılması beklenen bu lüks dairelerin fiyatı şöyledir:
• 4 + 1 Odalı daireler: 1.200.000 TL
• 6 + 1 Odalı daireler: 1.700.000 TL
Ayrıca Demirgüç İnşaat Luxury hakkında detaylı bilgi için arayabilirsiniz: 0554 853 64 86

Exit mobile version