Kategoriler
Proje Haberleri

Demirkaya Kılınç Konakları teslimlere başlıyor

Akdeniz Demirkaya İnşaat Ltd. Şti. firması tarafından Antalya İli, Alanya İlçesi, Avsallar Mahallesi’nde hayata geçirilen Demirkaya Kılınç Konakları projesinde satışlar tüm hızıyla devam ediyor. 2018 yılı içerisinde inşasına başlana projenin 2022 yılı içerisinde tamamlanması planlanmaktadır.

Proje özellikleri neler?

7 konut bloğunda toplam 162 adet dairenin yer aldığı projede beş farklı tip daireler bulunmaktadır. Konut projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 dubleks ve 5+1 dubleks daire seçeneklerine yer verilmektedir. Projede yer alan dairelerin büyüklükleri ise 55 metrekare ile 225 metrekare arasında değişmektedir.

Projede yer alan 1+1 tip daireler brüt 60 metrekare büyüklüğünde tasarlandı. Projedeki 2+1 tip daireler 105 metrekare, 3+1 tip daireler ise 140 metrekare büyüklüğünde tasarlandı. Projedeki 4+1 tip daireler 200 metrekare, 5+1 tip daireler ise 225 metrekare büyüklüğünde tasarlandı.

Proje içerisinde bir çok farklı aktivitelerin yapılacağı sosyal alanlar ver alıyor. Bu alanlar içerisinde açık yüzme havuzundan fitness salonuna kadar bir çok ortak lana yer alıyor. Projede jeneratör, merkezi sistem uydu yayını, diafon, güvenlik ve gece gündüz görüş kamera sistemi gibi özellikler de yer almaktadır.

Demirkaya Kılınç Konakları fiyatları ne kadar?

İnşaat çalışmaları devam etmekte olan Demirkaya Kılınç Konakları projesinde yer alan brüt 225 metrekare 5+1 dubleks dairelerin fiyatları 1 milyon 379 bin TL’den başlıyor. Projedeki brüt 200 metrekare 4+1 dubleks dairelerin fiyatları 1 milyon 213 bin TL’den başlıyor.

Projede yer alan brüt 60 metrekare büyüklüğe sahip 1+1 tip dairelerin fiyatları 520 bin TL’den başlıyor. Projede yer alan brüt 105 metrekare büyüklüğe sahip ayrı mutfaklı 2+1 köşe dairelerin fiyatları ise 735 bin 490 TL’den başlıyor.

Proje ne zaman teslim edilecek?

Proje içerisinde binaların dışında kalan alanda açık kapalı yüzme havuzu, kamelya, barbekü alanı, otopark alanı, gibi sosyal alanlar yer alıyor. Projede ayrıca fitness salonu, sauna, havuz bar, relax odası gibi alanlar da yer almaktadır. İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği projede tüm daire teslimlerinin 20222 yılı içerisinde yapılması planlanmaktadır. Projede içerisinde yer alan bazı bloklar bitmiş durumda olup teslimler başlamıştır.