Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Demirli Akyaka’da 24 ay sıfır faizle

Demirli Yapı tarafından İstanbul İli, Kartal ilçesi Yakacık’ta hayata geçirilen Demirli Akyaka projesinde inşaat çalışmaları devam ediyor.

8 bin 903 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Demirli Akyaka Yakacık projesi 4 bloktan ve 3 adet ikiz villadan meydana geliyor.

Demirli Akyaka ödeme planı

Demirli Akyaka Yakacık projesi ister banka kredisiyle 60 veya 120 ay vade, isterseniz kişiye özel ödeme planı seçenekleriyle yüzde sıfır faiz ve 24 ay taksit seçenekleriyle daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Demirli Akyaka nerede?

Aydos Ormanına yakın bir konumda yükselen Demirli Akyaka projesi Mülayim Sokak, Yakacık Kartal/İstanbul adresine yer alıyor.

5+1 çatı dubleks, 4+1 bahçe dubleks ve orta katlar, 5+2 villaların yer aldığı  Demirli Akyaka projesinde 8 adet bahçe dubleks, 4 adet çatı dubleks ve 4 adet 4+1 ara kat ve 6 villa olmak üzere toplam 22 adet deniz manzaralı villa ve daireler yer alıyor.

Demirli Akyaka fiyatları ne kadar?

Demirli Akyaka projesinde fiyatlar 1 milyon 350.000 TL ‘den başlıyor kata, cepheye ve büyüklüğüne göre 3 milyon 600 bin TL’ye kadar yükseliyor.

Yüzde 70’i yeşil alana ayrılan Demirli Akyaka projesinde güvenlik, fitness center, sauna, bilardo, masa tenisi, çocuk oyun alanı, açık yüzme havuzu, kafe, açık otopark, kapalı otopark gibi alanlar yer alıyor.

Tel: 444 36 75

Tasinmazhaber.Com