Kategoriler
Emlak Haberleri

Demirli İnşaat Halkalı Konutları 2022’de teslim

Demirli İnşaat tarafından İstanbul Avrupa Yakası, Maltepe İlçesi’nde hayata geçirilen Demirli İnşaat Halkalı Konutları projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.  hayata geçiriliyor. Halkalı bölgesinde hayata geçirilen projenin 2022 yılında tamamlanması planlanmaktadır.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje konforlu daire seçenekleri ile birlikte aile yaşamına uygun bir şekilde hayata geçiriliyor. Zümrütevler Mahallesi, Nazmi İlker Sokak üzerinde inşa edilen proje içerisinde toplam 200 adet daire yer alacak şekilde inşa ediliyor. Projede yer alan konut blokları on beş katlı olacak şekilde projelendirildi.

Projede yer alan dairelerin özellikleri nelerdir?

Konut projesinde iki farklı tipi daire seçeneklerine yer veriliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde düzenlenmiş durumda. Projede 2+1 ve 4+1 olmak üzere toplam iki tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Projede yer alan 2+1 dairelerin alanları brüt 65 metrekare, net olarak ise 42 metrekare olarak tasarlandı. 4+1 tip dairelerin alanları ise brüt 155 metrekare, net olarak ise 108.5 metrekare olacak şekilde projelendirildi.

Demirli İnşaat Halkalı Konutları projesinde fiyatlar ne kadar?

Projede yer alan dairelerin fiyatları daire tipleri, daire büyüklükleri, cephesi, katı gibi özelliklere göre değişiklik göstermektedir. Projede bulunan 60 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 300 bin TL’den başlıyor. Projedeki 155 metrekare büyüklüğe sahip 4+1 tip dairelerin fiyatları ise 1 milyon 100 bin TL’den başlıyor.

Proje haberleri hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız…

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

2022 yılı ikinci çeyreğinde teslim edilmesi planlanan Demirli İnşaat Halkalı Konutları projesi Zümrütevler Mahallesi, Nazmi İlker Sokak, No: 5 / A Maltepe / İstanbul posta adresinde yer alıyor.

Projede açık otopark, kapalı otopark, 7/24 kameralı güvenlik, yüzme havuzu, fitness salonu, çocuk oyun alanları gibi ortak kullanılabilecek sosyal alanlar yer almaktadır.