Kategoriler
Proje Haberleri

Demirtaş Melisa Evleri satışa çıktı! 3 + 1 Daire seçenekleri ne kadar?

Gökkuşağı İnşaat firmasının gerçekleştirdiği Demirtaş Melisa Evleri adlı proje 2 + 1 ve 3 + 1 dairelere sahiptir. Ara katlarda yer alan daireler hem 2 + 1 hem de 3 + 1 odalı dairelerden oluşmaktadır. Bununla birlikte dubleks daire seçenekleri sadece 3 + 1 odalılardan oluşur. Bu projedeki binaların ilk dikkat çeken özelliği statik ve radye temelli olmalarıdır. Deprem riskine karşı dayanıklılık ile inşa edilen konutlar aynı zamanda gelişmiş bir mantolamaya sahiptir. Bu sayede dairelerin iç sıcaklığı daima korunabilmektedir.

Birbiri ile yan yana olan duvarlarda ise ses yalıtımı mevcuttur. Ayrıca dairelerin kombi altyapısı, Wi – Fi altyapısı, hırsız alarmı, yangın alarmı ve görüntülü diyafon sistemi de bulunmaktadır. Bununla birlikte tek blokluk site alanının güvenlik hizmetine ve açık otoparka sahip olması önemlidir.

Proje alanı nerededir?

Bu konut projesi adını, hayata geçmekte olduğu Bursa – Osmangazi’nin Demirtaş Sakarya Mahallesi’nden almaktadır. Turhanlar Sitesi ve Ege Life 2 Konutları da aynı bölgededir. Ayrıca Osmangazi Üftade İmam Hatip Ortaokulu ve Ayşe Hafsa Sultan Anaokulu çok yakındadır. Şehrin en sakin bölgelerinden birinde yükselen bu konutlar çevre yoluna da kısa mesafededir.

Demirtaş Melisa Evleri projesinde satılık daire fiyatları ne kadar olmaktadır?

Gökkuşağı İnşaat’ın bu projesi kapsamında inşa edilen 3 + 1 daireler piyasaya çıkmıştır. Bu dairelerin brüt büyüklüğü 158 metrekare olurken net büyüklüğü 127 metrekaredir. 3 + 1 odalı daire seçenekleri için fiyatlar yaklaşık 550 bin TL’den başlamaktadır. Ayrıca Demirtaş Melisa Evleri satılık daire türlerinin hepsi hakkında bilgi almak için;

0 224 413 18 01

0 530 844 25 70 numaralarından herhangi birine ulaşılabilir.

Exit mobile version