Kategoriler
Proje Haberleri

Denge Kartal satışları devam ediyor

Kartal konut projesi Denge Yapı Mimarlık firması tarafından hayata geçirilmektedir. İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği konut projesi İstanbul İli, Kartal İlçesi, Gümüşpınar Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Denge Kartal konut projesinde kalan son dairelerin satışları devam etmektedir. Projede daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Konut projesi Gümüşpınar Mahallesi’nde yer alan 10 bin metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir.  İstanbul konut projesinde 2 konut bloğunda toplam 270 adet konut yer almaktadır. Ayrıca projede konutların dışında 4 adet de ticari üniteye yer verilmektedir. E5 – E6 Karayolu bağlantı yolu üzerinde yer alan projede dört tip daireler yer almaktadır. Bu konutlar ise 2+1, 3+1, 3+2 ve 4+2 tipindeki dairelerden meydana gelmektedir. Konutların alanları ise brüt 105 metrekare ile 221 metrekare arasında değişmektedir.

Projede yer alan 2+1 tip daireler brüt 105 metrekare, 3+1 tip daireler ise brüt 125.70 metrekaredir. 3+2 tipindeki dubleks tipindeki daireler brüt 183.64 metrekaredir. 4+2 tipindeki dubleks daireler ise brüt 221.54 metrekare büyüklüğündedir.

Denge Kartal projesinde yer alan dairelerde yangın alarmı, fırın, duşakabin, beyaz eşya yer almaktadır.  Ayrıca ankastre fırın, akıllı ev sistemi, asansör, ebeveyn banyosu, ısıcam, klima, set üstü ocak da yer almaktadır. Bunların yanı sıra hırsız alarmı, fiber internet, ankastre mutfak, vestiyer, çelik kapı gibi özelliklerde dairelerde bulunmaktadır.

İstanbul konut projesindeki binalarda ise asansör, ısı yalıtımı, kapalı otopark, açık otopark  yer almaktadır. Ayrıca uydu sistemi, çocuk oyun parkı, açık yüzme havuzu, yangın merdiveni gibi özellikler bulunmaktadır. Bunların dışında sauna, su deposu, hamam, spor alanı, tenis kortu gibi alanlar da projede mevcuttur.

Denge Kartal fiyat listesi

Kartal konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca konut fiyatları dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 800 bin TL’den başlamaktadır.

105 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip daireler 800 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

140 ve 141 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip daireler 900 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Daire fiyatları 1 milyon 325 bin TL’ye kadar yükseliyor.

183 metrekare büyüklüğe sahip 3+2 tip dubleks daireler 1 milyon 900 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

221 metrekare büyüklüğe sahip 4+2 tip dubleks daireler 2 milyon 450 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Projeden kredi olarak daire satın almak isteyenler için proje kredi kullanmaya uygundur. Konut projesinin 2021 yılı Eylül ayında tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Kartal konut projesi Aydos Ormanı’nın yeşiline hakim bir konumda yer almaktadır. Proje Gümüşpınar Mahallesi, Akar Sokak No: 9 Kartal / İstanbul adresinde yer almaktadır. Konut projesi Sabiha Gökçen Havalimanı’na yakındır. Ayrıca proje metro ve otobüs hatları aktarma istasyonu ve otoyolların tam ortasında yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi için 444 3 892 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…..