Kategoriler
Proje Haberleri

Denge Rezidans Tokat merkezi konumuyla dikkat çekiyor

ATokat merkezde yükselen yeni proje Denge Rezidans Tokat geniş sosyal olanakları ve ödeme seçenekleri ile ön plana çıkıyor. Proje kapsamında gelişmiş güvenlik sistemleri ve jeneratör sistemi mevcut. Kamelyalar ve banklar ile süslü peyzaja sahip proje Denge İnşaat farkıyla satışa açıldı. Projede başka hangi sosyal olanaklar var? Projede hangi tip daire seçenekleri mevcut? Proje kapsamındaki daire fiyatları neler?

Denge Rezidans Tokat daire seçenekleri

Doğalgaz ile ısınan dairelerde 3+1 türdeki evler brüt 160 net ise 128 metrekare. 2 adet banyoya sahip dairelerde balkon da mevcut. Dairelerde ısıcam ve çelik kapı bulunuyor. Ayrıca daireler laminat zemine sahip ve boyalı durumda. Proje şehir merkezinde yer almasıyla dikkat çekiyor.

Denge Rezidans Tokat sosyal olanakları

7/24 güvenlik kamerası ile izlenen projede çeşitli güvenlik sistemleri de kendini gösteriyor. Yeşil alanlar, bank ve kamelyalar bakımından zengin projede spor merkezi ve çocuklar için oyun parkı da mevcut. Ayrıca güvenlikli asansöre sahip daireler içeren projede kapalı otopark imkanı da var. Paratoner sistemlerine sahip projenin artılarından biri de yüzme havuzuna sahip olması. Bununla birlikte Türk hamamı ve sauna içeren proje konforlu bir yaşam arayışında olanlar için mutlaka incelenmesi gereken bir yapı.

Proje ödeme seçenekleri

Proje avantajlı ödeme seçenekleriyle dikkat çekiyor. Bununla birlikte lansmana özel fırsatlarla yüzde 50 peşin geri kalan ise kredi imkanıyla ödenebilen daireler konut kredisi kapsamında değerlendiriliyor. Daireleri görüntülü arama ile gezme imkanı mevcut değil. Projede yer alan brüt 160 metrekarelik 3+1 daireler 595 bin TL üzerinden satışa çıkmış durumda. Proje ile ilgili detaylı bilgi almak için irtibat numarası ise 0 (356) 213 22 60.

Diğer proje haberleri için tıkayın…