Kategoriler
Proje Haberleri

Deniz Evleri Serik Antalya’da yükseliyor

Deniz Evleri Serik konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. Antalya’nın Serik İlçesinde yükselen MKA İnşaat Mühendislik Mimarlık firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar tek konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje, Antalya Seirk Orta Mahallesi üzerindeki arazi alanı içerisinde inşa edilmektedir. Aynı zamanda Deniz Evleri Serik modern ve lüks daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler vestiyer, gömme dolap, panjur, teras, ankastre set, barbekü, gömme dolap, görüntülü diafon, spot aydınlatma gibi donanımlara sahiptir.

Geniş bahçe alanına sahip site içerisinde tek konut bloğu yer almaktadır. Site içerisinde bahçe peyzaj uygulaması, oturma alanları, çocuk parkı, spor alanı gibi donanımlara yer verilmiştir. Aynı zamanda projede hidrofor, otopark, su deposu gibi hizmetler de sunulmaktadır. Kars Serik konut projesinde tek tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Proje 3+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda proje kapsamındaki 3+1 daireler brüt 150 metrekare büyüklüğündedir.

Deniz Evleri Serik konumu ve fiyatları hakkında

Deniz Evleri Serik konut projesi, Belek yolu bölgesinde, Tosunoğlu Plaza arkasında konumlandırılmıştır. Aynı zamanda proje ulaşıma, kamu kurumlarına, okul ve hastanelere yakın mesafede yer almaktadır.

Bu konutlarda fiyatları dairenin bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden daireler lansmana özel fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Brüt 150 metrekare alana sahip 3+1 tip daireler 790 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projede daireler krediye uygun imkanlarla ve araç-arsa takas alternatifleri ilse satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0537 546 84 68 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version